![]() |
Modani biosi
Odite na ovu stranicu http://underclock.proboards20.com/index.cgi?board=aa i skinite si vaš modan bios koji otvara skrivene funkcije.
Ja sam probao (dok mi je ploča bila živa) bios za IC7 i radio je savršeno. Nečete ništa izgubit ako probate, več samo dobit :) Ako vas zanima bios za vašu matičnu, a nije tamo navedena, onda samo autoru (tictac) pošeljete PM i stvar je rješena. |
zanimljivo, al za svoju plocu nisam naso :(
tj naso sam za 7VA, al ne vidim nista korisnog sto bi mi taj novi bios omogucio... |
LorD ClockaN
Zašto ti je ploča na reklamaciji, što si nešto zeznuo s novim biosom? Ti isto imaš ic7 g ili? |
Nisam je sjebao sa biosaom, nego sam išao radit VDIMM mod.
Proznali su mi reklamaciju, ali sam rekao da ću nadoplatit za MAX3, a oni su mi rekli da moram čekat do utorka, srijede da im dođe roba. Nisam imao G verziju, nego golu IC7 |
max 3 to je zvijer!!!!
idem ja na svojoj vmod :) Šalim se, barem za sad:) |
Citiraj:
Ali i za to postoji neki mod da se popravi. Mod je puno lakši nego za IC7 ha ha :D |
Lorde onda ćemo imat istu zvjer,ja sam svoju uzeo u Linksu,di ti kupuješ?
|
U Info Gami.
Ne kupujem nego nadoplačujem :D |
ima li gdje popis stvari koje cu dobiti s njegovim biosom? bilo bi korisno ;)
|
Nema za sve biose. Pošalji autoru PM i on će ti odgovorit 100%.
Probao ja |
tip je ok, danas sam mu poslo mail jel moze malo pogledat bios od 8rda3+ i evo javlja da ga je vec slozio :clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
tek toliko da prilozim i ja nesto, znaci ovako da covjeka ne davite iako odgovara dosta brzo, ako je bios afudos/ami nebu islo, pitao sam ga za tocnije ASUS P4P800-DELUXE
|
Ni za moju starudiju neide.
|
Ajd nek netko (LORD) pomogne ovaj link vise ne radi a trebo bi modani bios za ic7
|
Prvo pogledaš tu negdje ® ™ By Mrkonja
Pa nađeš ovo http://www.abxzone.com/forums/archiv...p/t-37370.html ili ovo ili ovo ili ovo zadnje što će ti IMO najviše pomoć Eh da disclaimer vrijedi i od mene da ne bi bilo da sam ja neš kriv. Dobro prouči sve. |
|
''tip je ok, danas sam mu poslo mail jel moze malo pogledat bios od 8rda3+ i evo javlja da ga je vec slozio ''
Ej, a koji je e-mail od tog tipa?? To je post o moddanim biosima. Nemože se creatati novi accounti više na toj stranici, pa me zanima e-mail od tog tipa šta otključava skrivene mogućnosti u biosu??? Pozdrav :p |
Sorry šta "oživljavam" temu ali ona stranica od onoga tictac-a ne radi, tj. treba se logirat a kad se ideš registrirat neda . A meni bi treba modificirani bios za IC7-MAX3.
Ima li ko???? Hitno!!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:13. |