![]() |
Problem sa ASUS P5B Deluxe
Ovako do sada mi nikada nije gorila ova crvena lampica koju ce te vidjeti na slici-->
http://img358.imageshack.us/img358/4...blemqa0.th.jpg uvijek je bila plave boje... dal znate mozda u cem je problem. U device manageru mi javlja da jedino prepoznaje other devices wireless antenu koja dolazi uz maticnu plocu a ne vjerujem da to moze stvarati neke probleme... Komp radi najnormalnije i nikakvih gresaka. E da tu isto pitam imam jedan sitan problem sa SATA kablom za napajanje zna tu i tamo ispast ima mjesta i sve i opet se desi da lagano ispadne. |
:stoopid: Meni je to plavo dok se sistem ne pocne dizat, onda pocrveni, nisam uopce obracao paznju na to dosad.
|
hmm fkt nisam ni ja obracao paznju moguce da je to plavo dok je zgasen tj dok ne ude u windowse :) fkt mi nije jasno znam da je crvena boja znak neceg loseg tipa da nesto nije dobro spojeno.... stvarno neznam :( jel zna netko ????
|
RTFM :D
kaze blue light = system sleep/soft off red light = system ON |
a di to kaze :) hehe nisam na to naisao :)
|
RTFM = Read the fucking manual = pročitaj priručnik koji si dobio uz ploču :D
|
A tako znači...:D
Ja se nisam obazirao na to, ja sam uvijek mislio da nešto jednostavno ne valja, jer prvo bude plavo pa onda cijelo vrijeme crveno :D |
Citiraj:
o tempora,o mores! sljedeci puta mucni malo glavom,mada sumnjam da ce u tvom slucaju ista pomoci...:stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:42. |