PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Hvatanje tajnih kanala sa zvučnicima (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7462)

IceFisherman 05.01.2004. 01:20

Hvatanje tajnih kanala sa zvučnicima

.. ovak .. ja imam Creative Labs Inspire 5300 ... i do sada suljepo radili .. milsim a kaj da očekujem od zvučnika nago da i radiju .. ali sad u zadnje vreme su počeli hvatati nekakve razgovore na njemačkome .. oa onda francuski radio i kaj ja znam kaj se ne:rambo: ..... saki trenutak očekjum da primijui signal od kakve izvanzemaljske vrste ...:D
.... a ima način da se to spreči .... neznam zakaj se to događa uopče .. jer su to dosta kvalitetni zvučniki ....
ima ko kakvu ideju :confused:

Mile 05.01.2004. 15:39

Jesi li možda nadodavao kabela?
Predugi i neoklopljeni kabeli su skloni "hvatanju" radija

Master Neo 05.01.2004. 17:10

a nije to nista, u jednom starijem telefonu cuju se nekada madare, otvoreni! A fakat smjesno ali istinito!

Master Neo 05.01.2004. 17:11

a sto je zalosno, na tvoju nesrecu ti zvucnici nemaju magnecku izolaciju! Koliko para toliko muzike, a zatebe malo dodatne Glazbe! :clap:

tor 05.01.2004. 19:07

Je i kaj bi ti? Čopi ih i trči po kuči pa vidi što još uhvatiš:D

IceFisherman 05.01.2004. 19:55

.. ma sad mi ih je pun 3:::::::::> .... prodal bum ih Setiju pa nek oni s njim hvataju signale ... upravo sad nekakve njemce poslušam .... ali mi je čudno kak se to nije dogodilo kad sam ih kupil ... nego se to počelo događati prije par dana .. a imam ih več jako jako dugo ... čini mi se da sam ih nabavil onda kad je bil ona test veliki zvučnika u Bug-u ( to je onaj veliki crveni bug sa zvučnikom napred kolko se sečam) ...

Master Neo 06.01.2004. 13:47

je taj crveni bug, broj 118 prema tom bug-u sam si ja kupio zvucnike! Skupio 1700kn i odmah za tjedan dana potrosio ih (Teac PowerMax 1500)!

tin. 07.01.2004. 20:44

Re: Hvatanje tajnih kanala sa zvučnicima

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
.. ovak .. ja imam Creative Labs Inspire 5300 ... i do sada suljepo radili .. milsim a kaj da očekujem od zvučnika nago da i radiju .. ali sad u zadnje vreme su počeli hvatati nekakve razgovore na njemačkome .. oa onda francuski radio i kaj ja znam kaj se ne:rambo: ..... saki trenutak očekjum da primijui signal od kakve izvanzemaljske vrste ...:D
.... a ima način da se to spreči .... neznam zakaj se to događa uopče .. jer su to dosta kvalitetni zvučniki ....
ima ko kakvu ideju :confused:

SREĆO MAMINA !!! PROMIJENI KABLOVINJE !! uzmi si oklopljene kablove i stvar je riješena...više neš lovil švabe...garant !!

tin. 07.01.2004. 20:48

Re: Hvatanje tajnih kanala sa zvučnicima

...ili odi na www.web.vip.hr/pcb-design.vip.hr to ti je moj kolega suradnik i tam buš sve doznal...malo je "elektronički bolestan" jer je studirao u Washingtonu,al bu ti sve jasno zakaj kablovi počnu nakon nekog vremena "svirati"...tam buš videl usput i mene i kaj mi radimo...POZDRAV

IceFisherman 07.01.2004. 20:49

A gde mogu kupiti takve kable ?

IceFisherman 07.01.2004. 20:51

Re: Re: Hvatanje tajnih kanala sa zvučnicima

Citiraj:

Originally posted by tin.
...ili odi na www.web.vip.hr/pcb-design.vip.hr to ti je moj kolega suradnik i tam buš sve doznal...malo je "elektronički bolestan" jer je studirao u Washingtonu,al bu ti sve jasno zakaj kablovi počnu nakon nekog vremena "svirati"...tam buš videl usput i mene i kaj mi radimo...POZDRAV
Daj pogel ak si točno link napisal jer neče delati

tin. 08.01.2004. 16:40

Re: Re: Re: Hvatanje tajnih kanala sa zvučnicima

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Daj pogel ak si točno link napisal jer neče delati
...dobro sam napisal link,ali moj kolega trenutno ima "mali redizajn" stranice...ni ja nemrem gore.pokušavam,al neide...a kablovinje moreš kupiti u nekom dučanu audio-video opreme.imaš dost dobre kablove i u Hami,ali traži "oklopljene kablove",jedino tak ti nebu kabli svirali,a ak nisu oklopljeni čul buš i radio dojče wele...

Costa 08.01.2004. 17:27

Da se ubacim, ispravan link

Kod vipa je http://web.vip.hr/user.vip

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:58.