![]() |
Intel Northwood 2,4 vs. Prescott 3,0
Imam u kompu ovaj Northwood 2,4 (800MHz) a frend mi nudi Prescoot 3,0 za
200kn. Stavio sam ga u komp malo da vidim kak dela pa ak se odlučim dat ću mu pare a ak ne vrati ću svoj unutra. Uglavnom prescot kao prescot u idle je oko 51°C dok je onaj moj bio oko 40° al to je možda i malo manje bitno. Zanima me dal mi se isplati to mijenjat??? |
loooooooool
2000kn???? pa dobar ti je taj frend... evo ja cu ti isti takav onda za 1000kn prodat |
Citiraj:
Za tu lovu ga vracaj odmah. |
OMG 2k kuna...
Možeš kupiti novi proc, matičnu, memoriju i grafičku za te pare... Koji frend :nono:... |
Pliiiz, reci da je doshlo do tipfelera pa si umjesto 200kn utipkao.... 2000?!?
|
Citiraj:
Inače malo sam kurio sad s Prime95 prescota i najviše do nekih 15° se više grije od nortwooda dok u idleu za nekih 10-12 više što smatram nije prestrašno a zanima me prvenstveno preformanse. Još bi prescota možda mogao i bar na 3,2 kloknut. |
Citiraj:
100 najvise. |
paaa, kolko sam ja skuzio on nece zamijeniti northwooda za preskija i nadoplatiti 200kn nego ce ga samo kupiti za 200kn, znaci northwood mu ostaje :stoopid:
|
Citiraj:
onda je ok |
paaaa, da, proda nortija za 150-200kn i za skoro istu lovu ima bolji proc :)
ako je tako onda neka mijenja :chears: |
Citiraj:
|
ma ako nemas problema sa grijanjem uzimaj to :)
prodas nortija za 150kn tu na trznici i ovog uzmes za 200kn :beer: |
Citiraj:
A znam da mi ništa nije uspjelo kao prime zagrijati proc tako da bi inače pod opterećenjem (npr. ripanje DVD-a) stari proc bio na nešto ispod 60 pa tako da mojom procjenom ovaj nebi trebao ići preko 72-73. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |