![]() |
Sapphire Radeon9800SE 128MB,TV,DVI,retai vs. Sapphire Radeon9600XT 256MB,TV,DVI,retai
Dajte pomagajte koju karticu ubost????
Cijene su im podjednake te bi htio čuti od krajnjih korisnika kakve su im prednosti i mane te koja od ovih kartica je bolja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMAGAJTE ak može postajte mi odgovore mailom tpokic@globalnet.hr ili bar dajte neke stranice gdje su uspoređene te dvije Kartice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:gringo: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
kolko znam, ova se je jako losa, tako da je bolji izbor 9600, al nemoj me bas drzat za rijec.
|
9800SE se MOŽDA može modat u pro i to samo ak ima 256bitnu memoriju. Ja bi ti predložio Asus 9600XT.
|
Ma meni to liči na teško sranje....ono-odeš kupit novu XT a uvale ti na njoj staru TSOP memoriju:rolleyes:
Ja ne bih išao ispod nove BGA memorije. Nema šanse. |
9800SE se isplati jedino ako želiš riskirat da ti uspije modanje,ako ne uspije onda imaš karticu na razini 9600 Pro,što svakako nije bolje od 9600XT!!!!
|
Sapphire 9800SE nemožeš modati.
|
jel zna netko čije 9800SE imaju u vemilu? neću gnjavit s onim "jel se da modat" jer to mogu i sam potražit ;)
thx |
Citiraj:
Sapphire I ne...Sapphire se ne da modat:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imaš nazivno u info-gami powrcolora 9800se na pcb-u od 9700 no kolko sam vidio moraš naručiti
|
Definitivno 9600 XT.
|
dal je bolje uzet nekaj drugo
Dal je bolje za te pare(oko 1500kn ) uzet neku drugu grafulju???:rambo: :smoke: :gringo:
|
Da, mog Radeona 9000... :D :D :D :D :burn:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:46. |