![]() |
Transport Tycoon Deluxe
Jednom davno, oko 1994., Chris Sawyer i Microprose izdali su van Transport Tycoon, odlična igra, igriva do boli. Zatim je došao TT Deluxe, koji je ponudio više scenarija i još više za igrati. Stvorio se community, mnogi dodaci, grafike, TTD Alter koji mnoge stvari mijenja...
Izgubio sam dane i dane igrajući. da neki dan nisam opet išao malo gledati, i skužio da je ekipa počela programirati isponova TTD, te se sada zove OpenTTD. U potpunosti kompatibilan sa novijim windowsima, a bogme kolko vidim i ostalim OS-evima. skoro svakodnevno je novi build. jest da ima bugova nešto, ali ja zasada našao samo jedan. Igru su još dodatno obogatili featureima, ali sva ona čar je tu. Ima li možda netko da je igrao/igra TTD, ili sam ja samo jedan frik? |
Nisi jedini, ima nas jos (...izgubljeni :) ).
Legendarna igra, izgubio sam sate i sate smisljajuci optimalnu i ucinkovitu transportnu mrezu. Sjecam se da je to bila prva igra za koju sam trazio razne savjete na netu, dok su stranice bile tekstualne, a slike sitne kao postanske markice. Pred koju godinu je izasla Chris Sawyer's Locomotion, nesto kao TTD s novim suceljem i izgledom, ali mi bas nije sjeo. |
evo ja sada igram OpenTTD. (www.openttd.org) ajme divote... u 2 godine sam napravio 14 vlakova za coal. svi pelju na jednu powerstation, svi zarađuju preko 70k€, ma divno... sada radim da povežem sve oil rigove, pa onda na wood... naravno... sve pruge su međusobno spojene :)
|
Igrao, zakon igra. Inace izasao je nastavak a zove se Locomotion, jako dobar.
|
kupit cu ju, pa da isprobam... iako mi je TTD još uvijek bez premca...
|
Imam nas ima...
Igra je prezarazna ali ima jednu manu - prelagana je! |
prelagana? multiplayer u openTTD-u i 4 igrača na manjoj mapi, pa da vidiš klanja ;)
|
Hm pa onda se može dogovrit neki okršaj?
Mada ja nisam igral openttd već orginal |
AJMEEEE gdje iskopa ovo.... izgubih djetinjstvo na ovoj igri... ajme sjecanja,
uljepsali ste mi dan imam igru na kompu dobrih 4-5 godina ali mi nije radila zbog xpa i danas probam open i RADIII!!! hvala hvala :chears: Samo je zna tko zasto mi ne radi muzika,, jos danas mi se vrte u glavi te melodije :lol2: |
meni openttd radi ko zvjer... i muzika i sve. nemam nikakvih problema sa stabilnom verzijom, dok ona RC1 radi probleme sa mostovima (sudaraju se vlakovi).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |