![]() |
ATI 9600 Pro i HALO
Pozdrav svima na forumu
Imam problem koji se manifestira na slijedeći način: Kad instaliram igru HALO na mojem Radeonu 9600 Pro sa driverima Omega 3.9 prilikom startanja igra javi error kao ne kuži grafičku itd i tu se niš ne može. To isto je isprobano na Radeonu 9100 i Radeonu 9500 Pro sa Omegom 3.9 i sve radi OK. Zna netko rješenje Thanks i ugodna vam NOVA 2004 |
Imaš upaljene Fast Writese u BIOS-u i driverima? Ako nemaš, upali ih.:beer:
|
Mogu ti samo reci da meni radi ok na 9600 np oc na 400/255.
Ali omega drivere sam probal samo jednom i shvatio da mi to ne treba u zivotu, trenutno radi sa normalnim ATI 3.10 |
Iskreno rečeno, nisam vidio neke razlike između Omega i Catalysta. Sve radi uredno, ne trza, ja sretan:D
|
HALO je i inače prolematičan i sa ostalim karticama. Uglavnom postoji najčešće neka pušiona prema refreshu, to najčešće uzrokuje nemogučnost pokretanja gamea. Skineš zadnji update i stavi 3.10 i stvar se treba popraviti, valjda:D
|
halo
imao sam sličan problem,mora Ti biti upaljeno hight u texture preference u 3d-open gl
|
Meni sa Radeonom 9600pro radi bez problema catalist 3.10
Kakvi su ti omega driveri nisam ih nikad probao ima li kakve razlike od catalista? |
RJEŠENJE
Evo napokon sam dokonao rješenje svega toga na nekoj www.pitajbogakojastranica.com
Stvar je da se taj problem javlja na nekim Radeon karticama koje imaju OMEGA drivere te si fiksiraju preko utilitija refresh rate. A to upravo radi OMEGA. Sa Catalistima nema tih problema. Naravno meni ne pada na pamet stavljati Catalyste radi jednog HALO koji trza i na Radeonu 9800 Pro jer su "oni" to tako posrano konvertirali sa X-box-a da se cijeli svijet čudi zašto su to tako jadno izveli. Ipak sa Omegom imam u svim igrama 100 Hz, dok kod Catalista svaka druga radi na 60 Hz, te se moraju instalirati neki Utilitiji za sredit stvari. Dakle thanks a lot svima i nema potrebe da više filozofiramo oko HALO-a na Omega driverima (HALO sucks) ROXA |
Ak meni hallo ne trza na OC obicnoj 9600 ne vidim zašto bi tebi na pro. A sto se tice catalist drivera, mislim da su brzi od omege,i ako ti ne treba soft mode ne vidim ni jedan jedini razlog da ne koristis catalist drivere.
Iako ne igram tako puno igara, do sad nisam ni na jednu naisao da mi radi na 60 HZ ako ja to necu. |
Ma o čem mi pričamo ovdje! Pa catalyst od ko zna koje verzije ima u opcijama pod monitor, lock refresh rate na koliko hočeš. I omega je brža od Catalyst-a...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |