![]() |
Nova konfa i vec problemi
dakle prije 3 dana kupio ja novi komp sav sretan slozim ja sve upalim instaliram sve kad ono zvuk mi katastrofa ko da ima echo onda mis mi trza svako malo , zatim bootanje cca 30 sec. konfa je sljedeca P5W dh , e6600 , rx600 , hx520w , 2gb ST ddr667 , scythe infinity , i hard maxtor od 40gb pata . jel mozda to do harda ? do sad mi je na starom kompu radio normalno .
|
pa sa ovakvom konfom bi morao imati bolji HDD, kupi neki novi ako mozes, bootanje 30sek mislim da je normalno, za zvuk, mozda ti je ukljucen ona EAX effect, to ti je ko neki echo..pa pogledaj ako je to, a koj mis imas? ako je bezicni onda probaj usb stavit blize
|
ma znam da bi moro imat uzet cu ga cim sljedeca placa sjedne . mis je g5 . za zvuk cu pogledat.
|
G5 je zicni, pa mozda driveri nisu dobri, probaj skinut novi set point sa neta,
koliko bi izdvojio za hard? ja ti toplo preporucam samsungi, imam jednog, hladan je (oko 39C a nista ne puse prema njemu) i jako tih... |
ma mislio sam uzet wd od 500 za 820kn u diskontu24 sam se nadam da je to prava cijena nekak mi djeluje malo 800 kn za 500gb .
|
Mislim da ti disk radi u PIO modu, pogledaj u Manageru da li radi u PIO i probaj prebaciti u DMA.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |