![]() |
EasyTune 5 problem
Evo,ovako pokusavam svoj e4300 na gigabyte ds3 ploci dic na 3.4ghz uz pomoc et 5(procital sam na forumu da se uz pomoc njega da izvuc jos malo na fsb).Problem je u tome sto mi se pri svakom pokretanju javlja greska:"markfun_load_NT_Driver" nakon ceg mi se proc vrati na 3.2Ghz:grrr:Ako neko znak kak to popravit i kak da mi proc napokon proradi na 3.4ghz nek mi javi,plizz...
|
Ček jel ti kažeš da kad sačuvaš postavke za 3.4ghz, ponovnim pokretanjem Windowsa, ET javlja error, ili općenito dok radiš u ET-u?
|
Ne,normalno mogu ceprkat po njemu,javlja mi error tek kad ga hocu pokrentu nakon restarta kompa i oc...
|
Da, i mislio sam...inače, barem ja tako vidim svrhu ovog programa, sredim postvake, izvrtim benceheve koje trebam i vratim nazad postavke, što će ti uopće 3.4ghz za everyday use?
|
Citiraj:
(meni se automatski stavio da se pali sa windowsima) probaj ga nac mozda u task manageru pod processes i rucno ga zagasit pa ponovo upalit |
Zašto kod mene neradi smart fan na easy tune-u?
Ono bude drugačije boje i ne mogu ući u taj dio programa |
Možda ti je u biosu isključena Smart FAN opcija.
|
a cuj, mozda je tebi proc ogranicenje?
ja sam iz biosa dosao do 3.66GHz (isto P35-DS3 i E4300), normalno mi se bootao i mogao sam vrtiti super pi, a ak tebi nece iz biosa na 3.4GHz onda je po meni proc kriv :D |
Taj ET je čudna biljka IMO, nekom radi bez greške, a nekome neće ''ni za lijek'' :stoopid:
Primjer: moj je e4300 crkavao na ~3.2ghz zbog fsb walla, a sa ET-om, sam uspio iscjediti 3.5ghz. |
Samo ti OCaj iz biosa... Neće ti biti žao
|
Meni kad upalim easy tune 5 pocne svirat sirena , kao da nesto ne valja , a nisam nis oc i neznam kaj bi moglo bit???????Dajte pomognite inace komp sve normalno radi.......
|
Sigurno ti javlja za fanove da ti nisu prikopcani odnosno javlja da se ne vrte!!
Tako je kod mene!! |
Citiraj:
|
Ipak nije kuciste jer svira i kad pise da je zatvoreno , neznam kaj da radim .....da bar pise zasto svira a ne samo svira??????
|
Pogledaj u BIOS-u brzinu vrtnje ventilatora, mislim da ispod 900 okretaja u minuti počne pištati kao ludo. I probaj isključiti "Fan failiure warning" ili "Smart fan" - da se vrte na max. pa možda onda neće pištati...
Ali pusti ET, kao što je rekao Lord, OC-aj ti iz BIOS-a :D BTW postaj screen shot ET-a, možda uspijemo saznati nešto više. |
Evo kod mene je ovakav slucaj ali ja ga slabo i koristim pa me i nezanima posebno!!
http://www.imagesforme.com/images/4574iviewcapture_date_14_08_2007_time_02_21_52.jpg |
POMOĆ??
imam problem s ET 5, uz maticnu plocu dobio sam cd na kojem se nalazi ET 5, maticna je GIGABYTE GA-M61VME-S2, a proc. SEMPRON 64 3400+ nakon instalacije ET-a radi mi samo SMARTFAN, i PC HEALT, dok OVERCLOCKING i CIA MIB ne rade,dali netko zna u cemu je problem?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:10. |