![]() |
Nfs Underground
.... pokrenem ga ... počne mi loudati stazu ... i taman kad bi trebalo završati loudanje staze mene hiti na windowse ... probal reinstalirati ,patchati ... ali ne pomaže ... ima ko kakav predlog :burn:
|
Ista stvar je bila i kod mene dok nisam otišao kod drugog "prodavača" i nabavio si drugi primjerak :)
|
.. a ima možda kakvo drugo rješenje osim traženja drugog "prodavača" ili kupovanja orginala ? ...
|
Citiraj:
|
.. neznam za Lorda .. ali znam da je moj račun slučajno zagubljen u dostavi ... igricu mi je donesel nekakav teklič sa jednim okom , papigom , kukom umesto ruke i drvenom nogom ... :rambo:
|
Citiraj:
|
Pa kaj ti tvoj prodavač ne daje garanciju:confused: Moj odma mijenja CD ak nekaj ne valja s njim.
|
Hej, malo lakše s pričama o prodavačima softvera. Znate i sami kak to ide.
|
Neka ti zamijeni igru i gotovo...
|
Kupi prodavaču pivu i zamijenit će ziher.:D
|
IceFisherman čitaj PM, a vi ostali aj malo lakše s tim dobavljačima i pribavljačima :D BTW, bio sam kod frenda na Horvatovcu i tamo ima takva teta dobavljačica da bi i Bill od nje tražio da mu isporučuje Windowse. Nije niti čudno da frend geškom ima po nekoliko istih dobavljivih dobara ...
|
Skinuo sam preksinoc demo.
Vi ste nesto pisali da vam radi 1024x768 sve na max na R7500. A meni na mom kompu trza na 800x600 sve na mid? Jel to normalno? :) |
Citiraj:
meni sa konfig iz siga vrti na 25ak frejmova 1280, details = high |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:44. |