![]() |
PINNACLE PCTVSat
Imam PINNACLE PCTVSat karticu u kompu i instaliram drivere i sve je u redu ali nemam signala??(kabeli su spojeni ok)
u cemu je prob? |
Re: PINNACLE PCTVSat
Citiraj:
|
Očigledno ti nije sve u redu. Prvo odgovori na Tinova pitanja pa se čujemo...
|
dakle..karticu sam spojio u komp..na karticu sam spojio jedan IN kabel i jedan OUT kabel jer signal odlazi dalje na TV..dakle signal je TV..sve sam u redu instalirao..i pri prvom startanju moram proci neki test..sve mi prođe ok (software installed,CPU,graphic) ali kad dode zadnji test pise mi THERE IS NO SIGNAL..neznam u cemu je problem??
|
Stari ja neznam jel tebi ono PCTVSat ista govori????????
koliko ja znam to je satelitska kartica i nista od signala bez satelitskog signala :D . |
A da staviš tanjur na terasu pa onda probaš:D
|
hahahahahahaha..pa kartica i je spojena na satelit..krivo sam napisao..dakle..iz satelita ide kabel koji je spojen u karticu..a iz kartice ide dalje kabel koji je spojen u sat-reciever..skinuo sam najnovije drivere i kad ih instaliram sve ugodno prođe..ali na testu mi sad kaze da se driveri kao implementiraju ako prepoznaju karticu u kompu..znaci ne pronalaze karticu (a ona je u PCI slotu 2)??u cemu je prob??
|
Pa kartica ti je resiver, zašto si je još spojio na sat rec?! Ili sam ja pobrkao lončiće ili ti imaš dva resivera spojena u seriju:D
|
Bolje ti je da spojis prvo na sat resiver pa onda na komp.
Jel uopce mozes pokrenut program za gledanje kanala? Probaj neki FTA kanal. |
sve lijepo pise..i sve sam lijepo napisao..
ako mi driveri ne nalaze karticu u kompu (ne prolazi software test)..a spojena je, onda naravno da ne mogu upalit program za gledanje kanala??:confused: |
jel zna tko??pls help??
|
kako mogu testirat dali je kartica ispravna ili je otisla u vjecna lovista??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:32. |