PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Tomb Rider - Anniversary (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71887)

TheProfiler 13.06.2007. 10:07

Tomb Rider - Anniversary

Evo, igram već neko vrijeme i moram reć da uopće nije loše...za razliku od svih dosadašnjih Tomb Raidera koji su iz nastavka u nastavak bili sve lošiji i lošiji (sem prvog, i možda drugog).
Lijepa i nezahtjevna grafika, puno bonus contenta i posebno lijepi efekt kad se Lara smoči i sva mokra plahuće unaokolo (ovj put joj i cice skakuću gore-dolje:D ) a odjeća se malo po malo suši i mijenja nijansu iz tamnije-mokre u svijetliju-suhu...:chears:
Iako navodno remake prvog dijela, ne vidim puno dodirnih točaka, osim što u globalu prolazite iste nivoe kao i u jedinici (Peru, Egipat, itd) ali svejedno su posve drugačiji, kao i glavolomke koje dolaze s njima....
Moja ocjena: 8.5/10...napokon Tomb Raider u svom pravom svjetlu kakav je oduvijek trebao biti.
Jedino se ekipa na stranim forumima žali da je igra malo prekratka, ali postoji i opcija "replay level" pa možete ispočetka bilo koji nivo i to u jednom od podosta različitih outfita koje ste otključali tokom igre...forica.
Igranje me pomalo vraća u davnu 90-i neku kada sam se kao šesnaestogodišnjak prvi put upoznao sa Larom...
Anketa: koliko ste vi bili stari kad ste igrali prvog Tomb Raidera?:D

Newbie Pro 13.06.2007. 10:10

Bilo je to 99' kad su mi Larine cice bile onak, fora. Sad sam zahtjevniji što se igranja tiče ^^

TheProfiler 13.06.2007. 10:15

Citiraj:

Autor Newbie Pro (Post 744984)
Bilo je to 99' kad su mi Larine cice bile onak, fora. Sad sam zahtjevniji što se igranja tiče ^^

I ja, malo je, ponavljam : malo igara danas (bez obzira na zvuk i grafiku) koje me mogu dovoljno zainrigirat da ih prođem jednom do kraja, a kamoli da igram po drugi ili treći put...
Zato me ova igra malo iznenadila...ako ništa, završit ću ju bar jednom.

Mattko 13.06.2007. 11:47

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 744987)
I ja, malo je, ponavljam : malo igara danas (bez obzira na zvuk i grafiku) koje me mogu dovoljno zainrigirat da ih prođem jednom do kraja, a kamoli da igram po drugi ili treći put...
Zato me ova igra malo iznenadila...ako ništa, završit ću ju bar jednom.

ista stvar i kod mene

baja 002 04.07.2007. 13:14

Meni osobno nijedan nastavak nije drag.Grafika i nije bila nešto malo je ćudna ali tko voli neka slobodno igra.Meni je osobno draži SC ako se već radi o junaku/inji koji/a sve poubija sam/a,..:respekt:

Mladenxy 04.07.2007. 19:16

Igra je jako dobra,igriva do bola a to je najvažnije.Zabava,ako nije zabavna nije ni dobra.Ali zabava je relativan pojam.Ne vole svi isto.
Igram ju sa gamepadom i baš me dobro opusti nakon radnog dana.

TheProfiler 05.07.2007. 08:18

Meni nije bas islo s gamepadom, prebrzo se okrece Lara pa ne uspijevam bas nanisanit skokove s litice i sl... sa mišonjom i tastaturom mi je skroz dobro islo. Zavrsio bez beda.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00.