![]() |
Poliranje HSa bez skidanja spomenutog
Dakle gledao sam koliko se može izvuć iz poliranja hsa,oko nekih -7°c prosječno vjerujem.Dakle zanima me ovako,nema teorije da skidam HS sa c2d-a,kao 1 neam brener,kao drugo neam muda :D :D :D
pa me zanima,bi li se poliranje isplatilo ako nije konkavna serija(barem mi tako cpuz kaže,tj da je revizija b2,a nisam siguran jer mi se sa zalmančkom vrti na 39° i kupio sam ga početkom 2007) te jer gubim garanciju itd i kakve gluposti sr***a mogu biti i tako. btw TaT mi javlja da mie proc pentium m,toliko o kredibilnosti intelovog programa. |
Majko moja, koja nepismenost :D
Po meni se ne isplati to prtljanje po procesoru, osim ako stvarno ne razmisljas o samoubojstvu od dosade. Dobici u °C (odakle ti tih 7?) po meni nisu vrijedni gubitka garancije, a bogami niti cijele te za*ebancije... |
Tih 7°C je vjerojatno u slučaju da je HS toliko neravan i da je kontakt loš.
Bili li se isplatilo ? Pa ovisi koliko žarko želiš niže temperature od trenutnih (koje ti jesu uopće temperature trenutno?). Osim gubitka garancije, nema nikakvih drugih sranja (pod uvijetom da dobro i pravilno išmirglaš). |
ne isplati se osim ako ne patiš na stupnjeve kao neki na megaherce
|
Što se tiče tih 7°C,o tome sam pročitao u nekoj temi na ovome forumu.Radilo se općenito o HS-ovima.Ništa ako mi zbog toga otpada garancija,ne vrijedi te muke.Izvadit ću proc koji dan pa ću provjerit je li kojim slučajem konkavan,ako je,možda ipak idem na "suicide act".=).
SU-mogu ja pisat i ovako kao gore,al nie zabavno =) nije svima važan taj dojam elegancije i pismene točnosti,kako napišem tako napišem važno je da me ljudi shvate.inaće ja sam osobno protiv hrvatskog pravopisa zato što ga kreteni mjenjaju svakih 5 minuta.mrač. nisam OC-er,al to samo zato što mi ploča nije :D |
Ti si vidio 7C na Veniceu sa skinutim HS-om...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
sad ti je i -POP- kriv:D
|
http://www.xtremesystems.org/forums/...highlight=lapp
mislim da je ovo dovoljan dokaz: -10C u idle (post broj 7) |
morate priznat da ***eno izgleda... :) ima ko kakav link gdje je mozda malcice objasnjen postupak?
|
supač:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |