![]() |
Berba Drivera S Instalacije
BOK CURE !
jel netko zna s kojim programom mogu napraviti backup drivera s trenutne instalacije Windows XP Service Pack 1 ?? a ? |
Backup drivera? Pa jel ti može posluižiti onaj roll back driver? Ne znam za što ti to treba pa bubam....
|
Ne znam na šta ciljaš, ali jedina opcija u WinXPu ti je da stvoriš Restore Point, ali se to odnosi na kompletnu Win instalaciju
|
ja imam My Drivers v2.11 i izgleda da je super stvar (doma ga nemam namjeru koristiti, ali moglo bi poslužiti za work.
radi tak da odskenira drivere i registry i nađe sve drivere koji nisu došli s windowsima (dakle kaj si instaliro) i njih skupa s registry entryima pohrani u bekap fajl od kojega možeš čak napravit instalaciju tak da ono... instaliraš čiste widowse, pokreneš taj jedan .exe, restartaš i sve je tu. |
Citiraj:
ne bubaš...ideja ti je O.K. Isto kao i Lordova, no problem je u tome kaj mi je nestao instalacijski cd od Multimedija kontrolera za Pinnacle Deluxe.gore mi je bil driver za njihov BOX DC-10.e,sad... taj box ne radi bez tog drivera,logično,a pošto više neznam di je cd (gromovi i munje) mislio sam kak da si direktno iz instalacije isčupam driver i sačuvam ga kao backup.Pošto sam registriran u Pinnacle-u kao član,tražil sam pomoć,no jedini izlaz mi je...hm...samo neznam kako,gdje i s kim...shit happens ! Inače sam za Pinnacle dao šest i pol soma kunica,pa mi se neda opet.bil bi blesav |
[QUOTE]Originally posted by Horza
[B]ja imam My Drivers v2.11 i izgleda da je super stvar (doma ga nemam namjeru koristiti, ali moglo bi poslužiti za work. HORZA !!!! SUNCE MOJE JEDINO ŠTO SIJAŠ U TMINI REALNOSTI ! A gdje si se domogao tog zlata suvremenog programiranja? kak da ga se dočepam? moram pregledati meni dostupne izvore.meni baš i treba driver kao .exe file.Probal sam ja i u registriju,no dobijem samo datoteku koja,naravno nemože poslužiti kao instalacijska procedura,a nekmoli koristiti ko setup. |
http://www.zhangduo.com
programčić je navodno super tak da ti neće biti bed izdvojit dvjestotinjak kuna za njega. naravno, možeš ga besplatno skinuti. |
Re: Berba Drivera S Instalacije
Citiraj:
|
Pa pjesnik se upucava, zar nije jednostavno :D :D
evo :beer: za pjesnika |
E loš ti je taj pristup.Trebao si mi poslat cvijeće!:D :beer:
|
[QUOTE]Originally posted by tin.stekovic
[B] Citiraj:
|
Citiraj:
HVALA HORZI DO NEBA,A VI OSTALI BI TREBALI IMATI TAJ PROGRAMČIĆ U KOLEKCIJI...VJERUJTE MI.Nedaj bože ak vam nekaj krene po zlu,voila! program je tu!...vidite,čak se i rimuje.. HORZA,JOŠ JEDNOM JAVNO HVALA...STIŽE CVIJEĆE ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |