![]() |
RAID da ili ne?
Zanima me posto bi kupio novu plocu koliko ljudi koristi Raid i koliko imaju problema s Windozima? Ako ikome to i radi koliko se dobiva na brzini? Po Internetu vecina place kako imaju problem s raid sistemima i rusenjem windoza?
|
Ja npr nemam nikakvih problema
|
Zanima me kakvo je tvoje iskustvo s RAID sistemom? Osjetis li kakvo ubrzanje? Isto me zanima kako ti se cini novi XP 2200? Kupio si ga u HR?
|
Pa gle ja bas i nemam tolikoga iskustva s Raid sys.. ali moj fren nema problema i sve mu normalno radi, komp mu dize Win.. normalno , ja nemam novi XP
|
Citiraj:
Tu nekaj ni jasno... Ajd se odluci.:rolleyes: |
Citiraj:
|
Pa dobro Greg jebote u ličinku larve odkuda ti te divlje slike.
Mislim avatari su ti ko da ih Wess Craven radio :D |
avatari su ti za mene ko pokemoni - moras skupiti sve......
mogu ti samo reci da vec mam spremna sljedeca tri cetri :D new avatar - next week,same time, same place - stay tuned :) |
Jebote ja tvrdim za Cyrex-a da nije novi a ne za XP 2200+ , uspio sam slozit jos jednu konfiguraciju ko sto pise
|
Citiraj:
na sto ti odgovaras s ja nemam novi XP Pitanje je bilo jasno. Ajde vise odluci se, malo vec ides na zivce... |
A on misli na procesor , jebiga ja sam mislio da misli mozda na neki novi OS XP 2200 za koji jos nisam cuo a sigurno ni ne postoji. A procesor imam i super mi radi , jedino sto mi se prvo vrijeme dosta grijao dok nisam nabavio Vol.. 7CU+
|
Kolika ti je sad temperatura kad imas 7+ nakon par sati rada i u kom modu koristis cooler?
|
Što će ti RAID kad imaš samo jedan disk.
|
Dao sam ga na High mod , mislim nije potrebno al neka bude, XP mi se sa Vol..7+ grije na 44°C, ili manje, a Cyrex sa Vol..7 na 26°C, malo a?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aha moram pazit da mi se inje ne pocnu hvatat po maticnoj:p :p
|
Citiraj:
Svasta covijek procita ovih dana. |
Citiraj:
|
Citiraj: