PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   !!!Vodeno hladjenje sa Peltierovim elementom by Blade!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7095)

Bl@de 14.12.2003. 01:18

!!!Vodeno hladjenje sa Peltierovim elementom by Blade!!!

Dakle ako ste se pitali kao izradit imali problema u izradi, neznate di djelove nabaviti i sl. stvari otidjite na 2CROwded Forum
ili
Clanak (direktan link, potrebna besplatna registracija)
i pogledajte opsiran slanak o izradi vodenog hladjenja sa mnostvom slikica. bilo kakvi komentari ideje slobodno pitajte autora clanka!!

Uskoro ce biti objavljeni testovi, dobivene vrijednosti OC-a i jos mnostvo toga!!

Kova 14.12.2003. 03:27

Iako je potrebna registracija, mislim da se isplati radi ovog članka, a ima i dobrih stvari.

SUPER ČLANAK !

cyberphere 14.12.2003. 12:30

Citiraj:

Originally posted by Kova
Iako je potrebna registracija, mislim da se isplati radi ovog članka, a ima i dobrih stvari.

SUPER ČLANAK !

A zašto se mora registrirati? Ja se ne volim registrirati na forume da bi mogao nešto pogledati. Ako s tim misliš dobiti veći broj regisrtiranih usera preverio si se. Ako mi se na bilo kojem forumu prikaže da se moram registrirati odmah zatvaram prozor

tihomir 14.12.2003. 12:37

Citiraj:

SUPER ČLANAK !

zašto uopće tražite registraciju?
dosta ljudi voli samo prozujat okolo bez ikakvih registracija i pizdarija,i tu gubiš dio surfera...

Master Neo 14.12.2003. 12:43

cyberphere, dal je onaj tehnoblic Tvoj sajt? Super je napravit! osim sto se moras registrirati da vidis Forum trznica.(aj ja sam se zajebavao 30min+ i nikako se ne mogu registrirati)

cyberphere 14.12.2003. 12:47

Citiraj:

Originally posted by Master Neo
cyberphere, dal je onaj tehnoblic Tvoj sajt? Super je napravit! osim sto se moras registrirati da vidis Forum trznica.(aj ja sam se zajebavao 30min+ i nikako se ne mogu registrirati)
Frend i ja ga radimo. I još par ljudi. A hvala na upozorenju za Tržnicu. To nisam znao

cyberphere 14.12.2003. 12:59

Citiraj:

Originally posted by Master Neo
Evo više se ne treba registrirati

Master Neo 14.12.2003. 14:13

Ej Sajt ti JE SUPER Napravit, SVAKE POHVALE! Sam jos malo sadrzaja i biti ce super!:burn:

Kova 14.12.2003. 14:55

Nemora se za sve teme registrirati, po mome je bila ideja da se sve može gledati, a za raspravu mora registrirati, no autor članka je ovako odlučio pa ...

U biti imate pravo, mičem autorizaciju, jer svi dobri forumi se mogu gledati, ...

:D

Tako da možete pogledati, no ako želite raspravljati ..

cyberphere 14.12.2003. 15:00

Citiraj:

Nemora se za sve teme registrirati, po mome je bila ideja da se sve može gledati, a za raspravu mora registrirati, no autor članka je ovako odlučio pa ...

U biti imate pravo, mičem autorizaciju, jer svi dobri forumi se mogu gledati, ...

:D

Tako da možete pogledati, no ako želite raspravljati ..

E to se traži. Sad mogu u miru pročitati članak

BrunoZG 14.12.2003. 15:06

Ako zelimo raspravljat raspravljat cemo tu , di nas je vec vrag zahebal da se registriramo:burn:

Kad bolje razmislim ni sad se ne sjecam zakej sasm se tu registriral. hmmm valjda sam moral nekej pitat , fakat se ne sjecam...

Al se jako dobro sjecam dobrodoslice i jos nekih sitnica, i fala bogu nema vise seronja kao sto je bio neka individua greg2 ili tako nekako, koji je sral svima po glavi,a onda su upozorenja od stanovitih moderatora sa krakovima napadala jos vise napadnutu stranu:-)hehe

Sve u svemu salim se, videl sam ja taj tvoj PHP forum , al nisam imal vremena pogledat detaljnije, al budem:beer:

Bl@de 14.12.2003. 15:18

Ma fora sa registracijom je bila zato sto svi onda pogledaju i niko poslje nis. Ono mi bi volili bar neki komentar da se ostavi i tak. nije nam fora da imamo 1000 gestova a 100 reganih korisnika i sl.

Mislim da kuzite kaj mislim. Uglavnom ajd ak hocete budemo to metnuli pa gledajte!

tihomir 14.12.2003. 18:25

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
Ma fora sa registracijom je bila zato sto svi onda pogledaju i niko poslje nis. Ono mi bi volili bar neki komentar da se ostavi i tak. nije nam fora da imamo 1000 gestova a 100 reganih korisnika i sl.
a čuj,ako staviš registraciju,dio ti ljudi,uopće neće pročitat,pa si već tako smanjuješ broj potencijalnih komentara...
ostavi ovako...

LorD ClockaN 14.12.2003. 18:28

Blade, kad će testovi i OC???

Bl@de 14.12.2003. 18:48

Na neki nacin OC pise u sigu ali ponajvise ovisi o tome kad nabavim NF7 jel sbog ogranicenja voltaze na 1.8V nemogu dobiti stabilano racunalo. tako negdje na 2580 Mhz da mogu dovi do nekih 1.875 volti sigurno bi bio stabilan a i jos bi gore isao! Biti ce sve uskoro.

iqgen 16.12.2003. 19:58

Ča ne ide preko FSB 480 MHz ???
..no..no..češ platizt!!

Isus 16.12.2003. 23:40

Ajd to napisi razumljivim jezikom!Fala!

Bl@de 16.12.2003. 23:59

Citiraj:

Originally posted by iqgen
..no..no..češ platizt!!

Mogu svasta procitat i desifrirat ali ovo niti ne kuzim kaj je niti mogu desifrirat!

Paske 17.12.2003. 13:11

Citiraj:

Originally posted by iqgen
..no..no..češ platizt!!

HHmmm .... stavljeno u dešifrator ..... dešifriram ..... rezultat poznat:

Piše: Who da fuck gives a shit :D

sbp 17.12.2003. 13:25

Ok djeco, od sad pa na dalje...

Necu vise vidit da reklamirate druge forume ovdje na ovaj nacin, ak imate nekaj za napisat/diskutirat, napisite i postajte, ali nemojte svoje clanke i diskusije reklamirat tu...

Postoje razni sajtovi di ovakve stvari mozete postat, ali ne ovdje...

Shvatite ovo kao prvu i zadnju opomenu

admin 17.12.2003. 13:36

Zakljucavam topic...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16.