![]() |
Front panel mikrofon . . .
ok... imam stackera i dfi lanparty...
ugl... nemre mi nikak taj front mic proradit.. a zvuk radi imam 7 tih konektora - ground, mic power, mic in, L out, R out, L ret, R ret na knjižici od matične mi piše .. Line out_left_front <> <> Line out_left N.C. <> <> N.C. Line out_right_front <> <> Line out_right Vcc <> <> Mic_right GND <> <> Mic_left <> su pinovi 0o Line out R/L front sam stavio R/L out Line out R/L = R/L ret Vcc = Mic power GND = Ground te sam Mic in probo u mic_left i mic_right i neće nikako. . . kad mikrofon spojim iza na komp, radi savršeno, a kad tu spojim - ništa .. jel može bit neka fora u windowsima il možda neki jumper treba negdje ubacit il nekaj... nemam pojma više kaj da radim 0_o heelp >_> |
nope, nisu windowsi. oni nemaju pojma o kablovinju. vrlo vjerojatno si krivo spojio, ili ti nešto od kablovinja ne radi.
|
Kod DFI, zvuk može ići ili iza ili ispred, ali nikako na obje strane. Imaš na ploči jumper kojim određuješ gdje će ići. Jedino rješenje da na oba kraja imaš zvuk i mikrofon je da kupiš dodatnu zvučnu i na nju priključiš front panel kontakte za zvuk.
|
si ziher? jer ja mogu slušat glazbu na zvučnicima i slušalicama u isto vrijeme...
možda ima jumper samo za mikrofon.... bum probo nać to.. iako u knjižici od matične tog nema 0_o |
našo sam u manualu od matične ovo..
Pins 5-6 and 9-10 short == The front audio is disabled. The rear audio is enabled Pins 5-6 and 9-10 open == The front audio is enabled. The rear audio is disabled. makno sam ta dva jumpera tj bila su maknuta... still wont work ... |
Koliko se sjećam, na mojoj ploči je trebalo spojiti neke druge pinove da bi prednji audio proradio, a ne ostaviti ih otvorenim.
|
I meni isto tako neće raditi audio front panel, a kabel ne mogu drugačije spojiti jer je konektor u komadu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:42. |