![]() |
formatirani MP3 stick
Nakon formatiranja MP3 sticka ovaj više ne pokreće ni jednu pjesmu i ne reagira uopće na tastere koji su nanjemu.Kad ga upalim ne mogu ga ni ugasiti ni izabrati pjesmu ni pokrenuti.Ina če sa PC mogu pjesme i upisivati i brisati i preslušavati.Šta da radim?.Prije formatiranja je radio ispravno
|
Poglejč u svaštari moju temu... isti porblem, nismo pronašli rješenja... ja sam ga poslao u servis pa šta bude...
|
Koji je to točno MP3 player? Jesi dobio neki program uz njega, ako jesi probaj formatirat iz tog programa jer možda si ga formatirao FAT32 a on radi u FAT datotečnom sustavu. Inače uvijek zazirem od formata MP3 playera koje dobijem na posudbu, rađe Shift+Del na fajlove i gotovo.
|
Da ne treba neki firmware stavi na njega nakon formata, znam da je tako sa mojim playerom Sansa E260, a i obrati pozornost na ovo sta ti je tutix rekao.
|
Citiraj:
|
Očito je kvaka u tome što se posli formata ponaša kao obični stick jer nema pameti da upotrebi botune na uređaju. Nadaj se da ćeš pronači firmware / software update na stranicama proizvođača.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:05. |