![]() |
Ati 9600 i par pitanja
Ati Sapire 9600, neznam koji tocno. Ima 128MB i pise u control panelu x1050 series.
Kad radi zagrije se do 65 stupnjeva, sto nije bas malo.... Sad bi ja htjeo njega malo bolje hladit. Imam hladnjak i ventilator od S370 kojeg mogu modificirat da pase i da hladi proc na ATIu. Interesira me, na koliko volti rade napajanja ventilatora na AGPu (4x). Kolike su radne temperature ATIa? (65C mi je malo previse, onako odokativno...) Uglavnom stavio bi taj hladnjak od s370, koji radi na 12v. Mogu ga prikljucit na graficku, ali morao bi lemit malo konektore. Ili ga jednostavno prikljucit na maticnu, na neki od ponudjenih, i od tu ga mogu kontrolirat... komentari? hvala pozdrav |
nisi naveo koju imaš (pro,xt,)odnosno na kojim taktovima radi?
ako imaš XT onda ti se neisplati klokat jer nečeš dobit na preformansama.. |
nemoras nista radit , 65 ° nije puno moja jedna grafa se grijala do 120 ° i to stabilno u 3dmarku
nego dal netko zna kji je rzmak izmedu rupa za vent treba mi hitno |
Nije li 120° puno za elektroniku? Procesori do 80-90 mogu izdrzat, ako se ne varam...
Znaci uglavnom tih 65 je prihvatljivo? Nisam je mislio clockat, ionako neznam koja je tocno. (kako mogu saznat?) Nego cisto da snizim temperaturu... |
65°C u LOAD-u nije nista neobicno za grafu. Nije najhladnija graa na svijetu, ali ne bi trebalo biti nekih problema u radu zbog toga.
|
Jedno vrijeme sam i ja imao 9600 :rolleyes: i meni se dizala temp do 60-63° to ti je čist normalno. Ako igraš igrice grafička je čist solidna, na CoD2 sam vrtio oko 100 FPS-a šta je super. :goood:
|
koju to 9600 imas?
ja imam sapphire 9600 pro sa 256 rama. kako mogu ocitati tmep? zanima me jer imam heatpipe no-vent hladnjak. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |