![]() |
(riješeno) Problemi s WoW-om
Bok decki opet imam neki bug, evo ovako:
Igram wow, poceo sam igrat u 11 mjesecu. i bio sam u stanci od te igre od 2 mj do sada. sada kad upalim wow mi javlja da je graficka problem nekakav akcelerator, jel iko zna kaj da radim? |
Citiraj:
|
imas ideju za naziv? meni ne pada nikaj na pamet a imam sljedece:
athlon 64 3200+ s 1g rama Ati radeon x700 pro s 256mb jel treba jos sta? mislim da je problem vezan uz graficku, ali nisam ziher |
Citiraj:
- "Problem sa WoW-om" - "Ne radi mi WoW" - "Zašto mi ne radi WoW" ..samo su neki od mogućih naslova koji su informativniji od naslova "cudno". :fiju: Koja matična ploča, koji operativni sustav i koliko je stara instalacija (sustava)? Jesi li nedavno nadograđivao/mijenjao kakav hardware? Instalirao neke novije/starije drivere? |
Citiraj:
win xp instaliran prije cca 6 mjeseci, nisam nista ndograđivao niti mjenjao, a matična je :msi k8n neo4 platinum 939 nforce4 |
A kako točno glasi poruka koju ti izbaci?
|
VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands
pls tell ati tech about this problem........ |
Citiraj:
|
jesam i sljedece se desilo komp zašteka i kad ga resetiram neide dalje od onoga samoga pocetka de izlistava one slaveove i procesor
|
Čini mi se da ti je grafička ispustila dušu... Jesi li ju probao na drugom kompu?
|
nemam drugi komp da je isprobam, kaj znaci nova graficka?
|
Nemoj još ništa kupovati, prvo isprobaj, bilo kako...
|
nisam mislio kupovat, komp je pod garancijom sada cu im j**** majku to je vec nti put da idem tamo a u pi**urevcima su
|
Probaj isključiti VPU u Ati driverima ....
|
a di je to? kak da iskljucim?
|
Bilo je u driverima - davno, davno dok sam koristio Ati kartice ;D
|
nebih znao
|
Citiraj:
Desni klik na desktop => ATI Catalyst Control Center => VPU Recover => Isključiš kvačicu pored opcije "Enable VPU Recover" => Apply, OK |
E to, to čovjek traži :) sad bi trebalo radit...
ovi odmah - grafa rikla... |
ok, probavam javim ako nebu sljakalo, a jeli to mora biti ukljuceno i raditi po defaultu ili je to česti bug? mislim dali bih trebao ići da mi zamjene grafičku ili netreba?
|
nope, sada mi samo zašteka cijeli komp, jednostavno se smrzne
|
Citiraj:
EDIT Probaj maknuti drivere pomoću Driver cleanera... Pa onda instaliraj nove. |
ungh fala ali mislim da to nece biti potrebno, ovoga blagim riječima explodirao mi je cooler na grafki pa zato me j***. tak da fala za sve vase mogucnosti i trud ali otkrio sam pravi razlog i to pukom srecom, da nisam iso cistiti od prašurine nebih ga ni otkrio.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:06. |