![]() |
Antivirusni program na USB sticku
ima li koji antivirusni program da se moze staviti na usb-stick pa provjeravati file-ove koji se stavljaju na stick?
|
|
Da, ali ne vjerujem da će taj AV provjeravati sve što ide na stick. Za to ipak treba imati neki rezidentni AV modul na kompu s kojeg se prebacuje.
|
problem je u tome sto komp s kojeg se prebacuje je komp od faksa tako da nemam kontrolu nad njime...
|
skeniraj usb kad ga doma prištekaš s Av sa svojeg kompa
|
Citiraj:
|
da ne otvaram novu temu nadovezat cu se tu.
dali imate koji antivirus za preporucit koji bi bio na usbu i cuvao ga dok skita po drugim kompovima? |
vec sam sto puta taku stvar trazio npr. cim ustekam USB da se on automatski pokrene i da prati ono sto dolazi do njega no nazalost bez uspjeha
|
ma eto ja nisam imao brdo vremena problema sa virusima i slicnim. ali eto jucer sam na faxu na par laptopa spojio ext disk i eto vraga. sad se zelim osigurat za ubuduce. taj ext disk mi se vise nece kurvat toliko kurvat okolo ali opet moram osigurat usb stick kojem nema spasa.
|
Ne kužim spiku? Antivirus koji se nalazi na sticku i koji se pokreće kad se stick ušteka u komp ? A da bi se pokrenuo,mora se nalaziti u autorunu, te prebaciti svoje fajlove u memoriju kako bi mogao raditi ? Nije li to zapravo ono što se želi izbjeći? Panda USB vaccine i isključite autorun i kraj priče.
|
hvala na savjetu :chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |