![]() |
Koji ISDN "modem"?
Zajebali su me za cable (pomakli sa 1 na 6 mjesec) pa sad moram preći na ISDN.
Al neznam koji "modem" uzet jer sam nešto čitao da su neki loši. Pa koji uzet do nekih 250-300 kn? |
Ta... Asus onaj jeftini interni... taman mu je tu negdje cjena...
|
Najjeftiniji s Winbond chipom. Ja sam uzeo neki noname u HG**** i radi bez greske. Isto tako dobar je i Sweex.
|
Majstore kupi ASUS ISDN USB. Otkupit ću ti ga u polacijene za šest mjeseci kad ti dođe žnjora. Taman će bit ljeto i u prolasku stanem u Metkoviću i popimo :beer:
|
Citiraj:
|
asus.
|
Znaci da uzmem ISDN Asus TA-280ST-W, ISDN Adapter, 2x64k, napajanje preko USB-a, USB ?
Kosta 550kn. Ili da uzmem ISDN adapter 2x64K externi SWEEX USB za 280kn. Najvise mi je potreban za on-line igranje (W:ET :D ). :beer: |
Citiraj:
ja recimo ne bi dao te pare za asusa,uzeo bi sweexa i mir... |
NEmoj winbond kupit ja sam imo i radi sve samo odjednom me disconnecta s neta i opet connecta i to stalno tako.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Koji ISDN "modem"?
Citiraj:
|
škvadro jel tko od vas radio sa sweex TA-ima? ja nisam imao primjedbi. naravno, njihovi dsl proizvodi su druga priča, ali TA s pravim driverima i dobrom konfiguracijom su sasvim ok. asus je naravno daleko bolji, ali to se doma nimalo ne vidi, pogotovo ako ide prek jedne lajne.
|
ja nisam tako bogat da bih imao ISDN, poslovica ja starog hrvatskog filozofa:-))
|
Citiraj:
najjeftinije sto se tada nudilo :) i dan danas radi ko vurica... barem tako on kaze :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:01. |