![]() |
Problem veliki??
Pozdrav svima ja sam novi na forumu i stvarno ima se sta nauciti i procitat na njemu jednostavno cista 10ka za forum:respekt:.
E ovako ja imam jedan problem.Posjedujem konfiguraciju kompjutera: Pentium IV 1.8 ,256rama , ati radeon 9600 128mb. E ovako problem pocinje ovdje, posudim prijatelju ram i nakon nekoliko dana mi ga uredno vrati stavim ram u slot i pokrenem PC kad tamo nece, neradi monitor pogledam mozda nisam ram dobro stavio vidim sve je ok, PC dobro radi ali imam taj problem sto neradi monitor kad iskljucim konektor iz grafe onda pokaze se onaj prozorcic po monitoru, ukljucim konektor u grafu samo blinka dugme na monitoru.Ostavim malo komp. i upalim ga opet kad pored baterije malo se "vatre" pojavi ugasim i ne diram opet upalim sve na istom.Evo nadam se da sam objasnio priblizno. BTW:ja mislim da je otisla naponska jedinica.Hvala!!!Poz svima~~ |
Pozdrav i tebi,dobrodosao na forum!
Može biti i da je grafa crkla, meni se to desilo nedavno..posudi u nekog grafičku pa probaj.. ..ili stavi pločicu rama u drugi ili treći utor..,probaj samo s jednom pločicom ako imash dvije.. ...jel se čuje kakvo pištanje iz matične? Pozz |
Citiraj:
A nis pitat cu nekog grafu pa provjerit. |
imo sam nedavno isti problem,a glavni krivac je bila ploca.sve sam bio isprobal drugu grafu ,memu ,monitor pa na zadnje plocu.:D
al ti svejedno probaj. |
Dobrodošao na PCE forum. Molim te, pročitaj pravila...
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |