![]() |
Kasda se uopce ne grije
Nisam znal di da stavim pa sam tu.
Dakle, Gigabyteov switch mi je stajal na kasdi oko 1mj i nakon toga, rezultate možete vidjet na slici. Nisam ni obračal pažnju na to kak se grije. Rezultat se može vidjet na slici. Pazite kaj držite na kasdi da si nebi kuću zapalili. http://www.imagesforme.com/thumbs/4659moja_kasda.jpg |
hehe. oće ona :)
|
e da, i netreba vam nikakav usb grijač za kavu ak imate kasdu :)
|
Uf, uf, neki user koji baci modem pitaj Boga u koji čošak bi mogao stvarno izgoriti...
|
E da zato sam ja spojio jedan 120mm vent gore i nema da se grije nista hehe
|
Citiraj:
-"Ko me jednom izda, nit ga gledam nit mu ventove dajem..." Dapače, čekam samo da izdahne, jer je tako nepouzdana i loša, da je to za nevirovat.... :D |
Citiraj:
A cuj bolje ista nego nista, sta da mi crkne, nemam istog trena drugu u zamjeni... |
Citiraj:
Naravno, ovo je moj subjektivan dojam, i cool da si je ti moddao, ali osobno ne bi imao ništa protiv da mi crkne... Pošto sam već imao prepucavanja s njima, sad bih opet imao razlog da ih prozivam za ovo i ono, da pišem raznim udrugama potrošača, da tražim bolji bez nadoplate, naravno kao zamjenski, ma još štošta... :) Trebam u svakom slučaju ubost bolji ruter da radi PPPoE bez problema i sa više portova, potrebe kućnog umreženja i dnloada mi pomalo prerastaju KASDA-u... :goood: |
kasda je odlična po zimi. ja umjesto radijatora imam kasdu u svakoj sobi.
|
Ma sve pet...
Meni ova radi kao router sa 4 compa na netu tako da mi je malo bed da crkne, ali da, kad crkne nesto bolje ce se uzeti to sigurno... :D |
Pa i meni radi kao ruter ali imam samo 2 ulaza za LAN, ova druga dva su za još jedan njihov poluproizvod koji sigurno neću koristiti, tj. MaxTV...
A ako stavim firmware koji to omogućava, banana sam za pritužbe ako to jest KAD KASDA crkne... :D |
bez brige, kad ti crkne nece nista provjeravat, samo ti pokupit stari modem i dat novi, meni tak 2 komada vec zamjenili, onaj siemens c 1xx i jednu kasdu...
nevjerojatno da im se isplati to smece dilat... |
Nekome skinu sa ruku par šlepera ovog smeća, odu na janjetinu, od kamiona para koji dobiju sa strane, kupe si jahticu na kroacija bout šou i svi sretni... Naravno, osim gnjevnih korisnika!
Pazi... da ti prodaješ nešto i daješ uz to poklon, sigurno bi se trudio da uštediš na poklonu. Tako i oni, samo što su pun krc dobri u štednji... i znaju di je dobra janjetina... :D ps. Tek sam sad skužio koliko smo OT, i u to ime se ispričavam i obećavam da ću ubuduće sudjelovati u ovakovim raspravama samo u svaštari ili nekom od drugih "casual" podforuma... :) |
|
Hmm, Nije li to switch krivac, pošto si ga držao NA kasdi, a plastika je spaljenja sa gornje strane?
|
kasda je uz motorola sm56 modem jedan od najgorih komada hardvera koje sam vidio.
|
pa....ja nebi reko da je on krivac jer se uopce ne grije, iste je tempertature kad radi i kad je ugašen tak da....
|
Ma to ti se prašina na kasdi zapekla samo :-D Gledaj to na pozitivnu stranu, možeš si ručak napravit na njoj, ne moraš do kuhinje ići :D
|
Ja sam na svoju stavio vent,za svaki slučaj:
http://img120.imageshack.us/img120/9...1111gp3.th.jpg Na donji dio venta sam zašarafio strelice od pikada da lijepo stoji: http://img295.imageshack.us/img295/9620/11111vd9.th.jpg Čovjek se bar malo osjeća sigurnije :D |
kak otvorit kasdu? ne vidim nigdje šerafa a malo mi je bed čupat gornju plastiku...
|
Ja sam na svojoj Kasdi zamijenio onaj pasivni hladnjak na chipsetu.
Originalni je bio velicine 5 lipa i visine mozda 0.5cm tak da nikakve previse koristi od njega. Nalijepite neki sa chipseta od stare maticne. http://img209.imageshack.us/img209/8...0059by4.th.jpg >>> Kasdu otvoris tako da odlijepis one 4 gumene nozice i ispod su sarafi. |
nemrem vjerovati, a meni danas došli instalirati maxtv i tražio sam da mi obični usb simens modem zamjene za neki router. naravno dobio sam kasdu.
sada nema povratka.kaj je tu je. jel barem valja kao router?? |
Citiraj:
Baš me zanima za kolko para je T-Com kupio te modeme. Kontenjer sa nekog broda iz Kine za 150 $, ak i tolko. |
Naglasio bih da ju nije tako teško podesiti u ruting mode (RTFM) par klikova i tu si... samo... puca veza??? Neee... kao što ni petarde ne pucaju... kao što ni glava ne puca dan poslje... kao što mi nakon kasde ne puca qurac za T-Šrot i odnos s klijentima...
Osuđen si na povremeno restartanje, iako se pravilnom konfiguracijom ruting moda to može (koliko toliko) minimizirati, činjenica da je based on a very very slow procesoru, jednostavno je tu i tamo zblesira... Da ne govorim da više kompova koji srču torrente i samim tim imaju mnogo otvorenih konekcija, kasdu jednostavno raspižđuje... i uspori... ali totalno.... ko teta na šalteru kad ti se jako žuri, ti vrištiš, žurba i to... a ona onda polako, što sporije govori, samo da te raspizdi... :D Teta Kasda, prokletstvo hrvatskih domova.... :D |
A jel vaša kasda cvrči? Meni se nalazi metar od uha i onak iritantno cvrči..cvrr :)
Glasnija mi je kasda od cjelog kompa. Prije sam imal onaj neki Ericsson i taj je bil bolji. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:53. |