![]() |
Bootanje DFI-a
Imam problem sa slaganjem konfiguracije.Matična DFI Infinity NF4 Ultra-U ; grafa Ati Sapphire 1950 pro 512mb ; ram Kingmax 256mb DDR 333 singl side 2 kom. ; proc Athlon 64 4000+ ; HDD Seagate Ata 160GB ; napajanje Hiper Power 530W , itd... Problem je u tome što konfiguracija radi u dos-u a nikako da dignem sistem , samo se zamrzne na Verifing DMI pool data . Isprobao sam sa drugom grafom,druge hardove . Tvornička uputstva proučio 100 puta... Ikakva sugestija?
|
Clearmos 2h bez memorije i baterije! Imao slične probleme.
Ako ne ištekaj USB uređaje! |
MIš mi je USB ali je spojen preko adaptera na PS2,ali probao sam i bez miša pa ništa cmos sam resetirao nekoliko puta ali na kratko po tvorničkim uputstvima ali evo probaću i to preko noći.
|
sma vidio da su neki imali takve probleme na tim DFI-cama.....Probaj ovo sto ti je -POP- rekao pa javi ;)
|
Evo probao sam cijelu noć , sinoć izvadio bateriju i memo kekse na žalost ista stvar.Čak sam danas kupio i drugu vrstu memorije čisto da probam ali ništa.
|
Garancija!
|
Re: Bootanje DFI-a
MIslim da ću u ponedjeljak otići u HG-šrot pa da vidimo ko koga j..e.
|
Evo i mene opet.Stigla matična sa sevisa nakon 20 dana i vele :"sve štima sa pločom" a ja i dalje imam problem.I što sad napraviti?
|
Hm... Hg-Spot... Di je sad ona ekipa što im je napravila show da te upute na način kako provuči garanciju?!
|
Snimi nekako to što ti se događa, ne znam, mobitelom, odnesi to kod njih i pokaži im, ne odustaj samo tako...
|
Lost d.o.o.
je ovlašteni zastupnik/uvoznik DFI ploča u HR. Obrati se direktno njima: http://www.lost.hr/novi/podrska.php a danas možeš napraviti 24 sata clear cmos |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |