![]() |
VISTA UPDATE PROBLEM!!
Nedavno sam instalirao windows vistu ultimate 32-bitnu verziju i nakon par tjedana korištenja počeli su mi se događati problemi prilikom windows updatea. Naime kad kliknem da downloada i instalira zakrpe windows update bi izbacuje error 80246008 i kad kliknem na get help windowsi mi kazu da trebam pokrenuti "Background Intelligent Transfer Service (BITS)" što sam i pokušao samo tu se pojavio error 1068.
Tražio sam nekakvo rješenje po microsoftovim stranicama i preko googla ali nisam ništa našao pa Vas zato molim za pomoć. Hvala unaprijed |
Pogledaj ovdje:
http://support.microsoft.com/kb/905999 |
isao sam i tam al nije pomoglo
|
Citiraj:
...ja sam zamalo prešao na Ultimate no kolege ovdje su me savjetovale ispravno ( ne...). |
pa to znaci da sam bio na toj stranici i da nisam nasao nista sto mi je pomoglo tj. da mi ta stranica nije od koristi
|
Da li ti je vista aktivirana? Možda je problem u aktivaciji!
|
je aktivirana je i cak prolazi oanj microsoft genuine test
|
bezobrazno se ubacujem u topik :)
naletio na ovaj topik putem searcha. problem sljedeći vista spojena na net, sve radi, pronade updejtove, skine ih, instalira i treba restartati laptop. ok. restartam ga, instalira desetak minuta i više te updejtove, i nakon što se pojavi dekstop konačno, opet pokaže da se isti updejtovi mogu skinuti i instalirati... !? mislim da se ova situacija ponovila već 3 ili 4 puta. pod view update history više je updejtova s oznakom failed nego succesful. ne znam zašto ima problema jer ih ne bi trebalo biti... laptop je kupljen jučer, sve radi ko vurica. (r) vista. toshiba a210 osim tih updejtova........ hvala na savjetima, a ja dalje guglam |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |