![]() |
3 desktopa?
Kako da napravim da mi rade telka monitor i još jedan monitor spojeni na grafu?:lol2:... Jer samo mi sliku može prikazat na 2 desktopa, dok jedan se ponaša kao da je ugašen... Kako da to napravim?!... Grafa je 6600GT, driveri nvidia forcware 101.02
|
Kaj nisu ti ForceWare driveri koje imaš snimljene samo za geForce 8 seriju!? Za tvoju karticu su najnoviji driveri ForceWare 93.71...
|
Citiraj:
|
pa valjda mogu samo 2 (clone) ???? A ako smijemo znati zakaj ti trebaju 3 screen-a?
|
iz fore :D
|
zasto nebi koristio i 8 ako hoce. to nije bas tema. velim jer ce i meni uskoro trebati ista stvar pa bi bilo lijepo znati
|
kupite matrox parheliju
|
Mislim da se ne može, proguglao sam malo, 0 bodova, mogu se samo dva u isto vrijeme. Možda da napraviš profile i odrediš koja dva monitora da se koriste s kojim profilom i mijenjaš ih nekom tipkom. Ne mogu ti točno reć jer nemam ništ spojeno osim primarnog monitora.
|
Lijepo. Ubodes jos jednu grafulju. Meni najnormalnije radi setup sa 2 monitora i TV-om, a imam mjesta i za jos jedan ekran koji stize uskoro. Grafulje su 7900GS i 6200TC i sve radi najnormalnije :)
|
ili ovo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |