![]() |
p4EE
jer imao ko p4EE proc u rukama
jer opce dosao kod nas ili je on tek daleka buducnost za nase masine Jozha? |
Autronic
Citiraj:
|
negdje sam procitao da je u Englesku doslo oko 200 kom. i da su ih razgrabile velike kompanije i iskoristile za svoje serverske masine ...
|
Jedino što je dobro u čitavoj priči je što Intel nije mjenjao socket kako on to zna svaki put kad napravi nešto novo. Ali koliko sam vidio cijena je paprena. Ne znam kako su oni misliki konkurirati AMD-u s takvom cijenom
|
Citiraj:
P4C 3.2 isto kosta ko Athlon 3200+ a amd64 tretiraju kao proof of concept trenutno jer realno ce tek biti isplativ/iskoristiv slijedece godine kad Windblows 64bit edition izade. opteron je trenutno jedini trn u oku intelu, ali rijesili su to sa Itanium 2 low voltage (sad ce pocet dolazi dual itanium2 bladeovi,1u,2u) koji je konkurentan cijenom, brzi te vec "izgladen" procesor. |
ja isto mislim da je p4ee nista drugo nego preseravanje intela
odnosno zele pokazati da su jos uvijek na vrhu |
1 privitaka
Provjerite attachment..
Posebno je interesantna "urednost" kucista i "brand name" napajanje :rolleyes: |
Citiraj:
Autronic sakses:p |
Sad se i oni budu javili ovdje pod probleme: čuj ne radi mi ....:D
|
Citiraj:
|
a ste vidli...
...a kak im je tek kablovinje spostekano!!!!:rolleyes:
jedva su ga nategnuli do harda...... ma....cisti geniusi!!!!!! i onda jos stave plexi da im se vidi sramota i jos to sve posvjetle!!!...ma...za 6 im je spika...vazno da su prvi.... :p ... |
fakat grdo izgleda
|
hajao, mos si mislit kak su im dobri autronic brand name-ovi kad ovak slazu stroj za info. :)
|
u principu nisam vidio nijednu firmu koja slozi ok komp ako im kazes "daj nekaj za x000 kuna", svi naseru govna neka nutra.
Vidio tipa koji serafio enermaxa ATX u dual xeon makinu .... za par minuta je bilo vjerovatno "hmmm zakaj ovaj ima veci steker za struju na ploci" |
Citiraj:
|
Inace Autronic na standu govori skvadri kako je to konfa od 30000 kuna... a nutra tak mrak napajanje i sl. Cak nisu nasli shodno obrisati prozor pa je sav zamrljan od prstiju... a kablovina... ma joooooooooooooooooj.
|
Citiraj:
ma joj, svijetska premjera a napajanje MS.....ovo je za plakat:( |
Posto imamo tak divna iskustva s Autronicom (mislim pce), ja bi im osobno zapaprio...
Fino bi poslo sliku Intel-u da vide kak se u hrvatskoj "predstavlja" njihov najnoviji adut... +svi mediji su prenjeli predstavljanje pente kao "tihi dogadjaj"... Mislim da bi Intel trebao nac novog partnera za ovak nekaj... |
Slazem se.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A kako je zaljepljena ona P4EE "etiketa" na kutiju - onim jeftinim selotejpom(neki bijeli shit). Njih treba javno bojkotirat :cool:
A da se ne vraćam opet na neviđenu "urednost" i "kvalitetne" komponente... P.S. 30000kn my foot. Ono bez proca košta max. 5000kn(odokativna procjena :beer: ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hello Ozrene, thanx na aktivacijskom linku... Bdw. upucujem ti javnu pohvalu na clanku o INFO-u. Nekako imam feeling da si bio cak i pazljiv :D |
faq
wlcome! |
thank you :beer:
|
dA I OD MENE.
Kaj si dobio nadimak po onome "često postavljena pitanja" ili nešto drugo:D |
Spopao me trenutak inspiracije nakon sto sam procitala zanimljiv clanak na ovim stranicama :burn:
Uz to sam vjerojatno jedna od jako rijetkih zena ovdje i vecinom samo citam sto se pise, a malo ili nista komentiram. Pretpostavljam da ce se moje aktivnosti na ovom forumu svoditi na pitanja tipa - ajde mi preveditie sto ste htjeli reci... :gringo: |
O,o,o,o žena? Napokon, dugo smo čekali predstavnika ljepšeg spola. Bilo je par uleta ali su kratko trajali. Iskreno se nadam da ti ne budeš tako brzo otišla. Ipak nam treba tu i tamo ženska ruka da nas smiri:D Sam ti ostani i pitaj, iovako nemamo pametnijeg posla.:clap:
|
Gle ti grebatora! Lignja je skužil po njuhu da se radi o curi pa ju je dočekal sa dobrodošlicom a Tor odma ulijeće tranu i nudi vlastita leđa da ponese teret. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:53. |