![]() |
Ukljucivanje AERO-a?
evo instaliro sam si vistu biznis i nema aera kako da ga ukljucim ? jel moram stavit ultimate vistu ili? oce aero opce radit na fx 5500 128mb ?
|
To tijekom instalacije izaberes koje ces sucelje....a neznam kako se naknadno ukljucuje....
|
aha . ma ima sigurno negdje ovak . mislim da nebi to tak napravili da bi htio aero da bi moro instaliravat ponovo. ak je onda je to glupost
|
Nemres, Aero po defaultu ne radi bez 1GB memorije...
|
:( smrc a kak . pa pise u rewiev-u da moze radit i sa 512mb
|
Ovak, ja sam to skuzio sam (kada sam seki na lap metao Vistu, ona ima 512MB RAM-a, Aero joj nije radio, po defaultu, a meni s 1GB je), a onda sam to prvjerio kod par poznanika koji su imali sličnu situaciju, što nas je navelo sve na zaključak da Vista treba 1GB za Aero :) Inače, meni sama Vista s Aerom jede 400MB+ memorije...
|
aha ok . ajd ak neko ima neki drugi odgovor slobodno se izjasnite
|
Aero radi sasvim normalno s 512 mb memorije. Ali, moguće je da nisi instalirao neke normalne drivere koji iskorištavaju mogućnosti tvoje grafičke. Tako je recimo meni bilo, dok nisam instalirao drivere normalne, dok su bili oni od windowsa, aero nije bio moguć za izabrati. A ako si to ipak napravio, a samo ne znaš gdje ga možeš uključiti onda ideš ovako: desna tipka na desktop-->personalize-->desktop apperance (ili kak se već piše) i tamo odaberš temu s aerom.
|
e a ja nemam tam temu sa aerom . jel to znaci da sam fulo tjekom instalacije jer sam insaliro sveivere za grafu
|
sam da nadodam Aero i općenito Vista (Ultimate) kod mene radi savršeno sa 512MB, naravno pod time ne mislim uključen Photoshop + 3D Studio Max + Rendering (V-Ray) + prženje + mjuza ;)
|
a kaj si biro na pocetku instalacije taj aero il si naknadno ukljucio il je bilo ?
|
nije mi bilo opće nigde ni ponuđeno za vrijeme instalacije...ja sam ga kasnije samo dodal prema riječima ^^ Zvijerka ;) :)
|
Desni klik na desktop i customize, mijenjate temu. Ako grafika ne zadovoljava, nece se moci pokrenuti Aero. Pogledaj po ratingu svojeg racunala u system properties.
Zahpic sorry, nisam skuzio onaj post gore u super radu sa 512mb? To si mislio da ti radi samo super u Win i to je to? Jer Vista Ultimate sa 1GB rama radi jako dobro u samim win, no pokretanje igre, Photoshopa ili Flasha znatno smanjuje performanse. |
neznam ali meni radi ok Photoshop + firefox (5 taba) + mjuza - ko podmazano :)
kakvih 1GB a kamoli 2.... :D |
Nema sta, raritet. :) Meni je 512 way too premalo, po podizanju win je 500-600mb zauzeto.
|
Pogledaj je li ti Vista ocijenila performanse kompa, tj. experience index. Ja sam danas instalirao i nije to napravila, ne znam zašto pa sam pokrenuo ručno. Prvi put nije prošlo, ali nakon malo čačkanja po Control Panelu je uspjelo.
|
OMG !!! sad sam refreso index i imam nevjerojatnih 1.0 bodova a jesam jadan :(:(:(:(:( proc je 3.3 boda , ram 3 a grafa 1 .0 omg . ma ja samo mogu sanjat o aero-u lol.
|
Yep, tako je i meni na jednom od racunala sa Vistom. MX440, i 1.0 ocjena....1.5GB sdram, i racunalo sluzi samo za rad u win i DL.
|
Citiraj:
Forceware 100.64 Vista 32-bit download |
Vodi racuna o driverima, oni native windows ne podrzavaju aero. Meni je isto bio upitnik nad glavom sa Radeon 9600 i onda nakon drivera sve pet automatski se prebacil na aero i sl.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |