![]() |
Nove T-Com cijene i brzine...
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/
Jednom riječju katastrofa... Nema niže cijene flata, brzine su kakve su najavili s tim da je cijena 3mbit brzine smanjena za 20kn!?!?!, a 5mbit za čak 40kn! :lol2: :lol2: :lol2: |
Pa kaj je to? Bezveze, opće nema smisla no. Jadno.
|
Ma bolje da ukinu telefonsku pretplatu!
|
Znaci ... jos uvijek sam na 1mbit optima dsl traffic flatmax :) ... ajd valjd sad kad je zombix doso radit u tu optimu mozda se nesto srediti oko veze preko noci... ali nemam komentar na ovo ... mogli su nama "smrtnicima" sa 1mbit vezom dici barem na 1.5mbita ... a ne samo upload za bijednih 64kbs
|
Ajde pliz bez navale tih komentara "jadno", "bijedno" i slicnim pljuvacinama, dovoljno je da jedan napise.
|
Upload je opet bezveze :( . Da su barem stavili 512k up za 3mbit dl...
|
evo ovo je kap koja je prelila čašu... prelazim na iskon duo... :amen:
|
A dobro, piše na bugovoj stranici da budu smanjili flat paralelno, možda kasnije ovog mjeseca.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
čekao sam da vidim kako će se stvari razvijati, tresla se brda - rodio se miš. |
aaaaaaaaaa rodio se k..... jao kako sam samo ljut nek se ljepo t-scum napusi idem makar na dial up od optime samo da necu bit na njihovom dsl-u jaooo,ovo je uzasno,ako zelim vecu brzinu tj. 3mb da platim jos 100kn?,pa brzina bi onda kostala 179kn,adsl promet optimaflat max 150kn,a da i pisam se na optimu jer i oni seru govna,znaci sve skupa za 3mb brzinu i flat paket 329kn?nema sanse ovo je loodo.palite t-com..
|
Sad sam ima čudan san, da je -T-Gamad spustila flat i 1 Mbit na 150 kn :lol2: Ali dobro sam se razbudio :D
|
Citiraj:
? inace si razuman al ne kuzim kaj ti je ovo znacilo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:16. |