![]() |
Help...ili dobar servis?
Taman sam kupio novi komp, sve pospajao, konacno ga ukljucim i monitor nista, ne dobiva nikakav signal.
U samom kompu se nesto dogadja, ventilatori se vrte, nikakv zvuk sa maticne (bi li trebao biti onaj jedan kratki bip dok jos nema operativnog sustava?). Dva put sam provjerio, sve je tocno spojeno po manualima. Ne znam da li je bitna konfa, no evo ako je: E4300 @1.8 Gigabyte DS3 2x1 GB KINGMAX 7600GT XFX Napajanje Tagan 380W AKo se ne varam problem moze biti u bilo cemu izmedju maticne, procesora i graficke? Ima jos nesto sto mogu probati? Ako ne, gdje se moze otici na brzi servis bez da deru ljude? Monitor je Eizo S1910 i to je jedina stara stvar za koju znam da radi. Prije sam ga koristio sa analognim feedom pa mozda digitalni port ne valja, ali nekako sumnjam da je to. Hvala |
Memu jednu po jednu teraj unutra, ne bi bilo prvi puta da je netko dobio potrgan Kingmax. Poištekaj sve nepotrebno (CD-ROM, prže etc.), ostavi samo MBO, CPU, MEM, HDD i vužni ga...
|
Citiraj:
Koji sam ja pehist da dobijem neispravno iz ducana:hitthewal: Dogodilo mi se vec i u Linksu i u Kvarku. I onda ce me jos zahebavati sa svojim testiranjem dva-tri dana, komp ce mi proraditi slijedeci tjedan...ako imam srece :stoopid: |
Ako imaš PCI grafu, probaj sa njom. Ako si blizu Trešnjevke (Zagreb), posudim ti ja svoju S3 Virge :)
Resetirao si CMOS ? Bateriju sa matične vadio van ? |
Na drugom kraju grada :)
Probah sve, ali nista. Apsoludno isti problem kao Shadow u svom threadu o istoj maticnoj ploci, znaci valjda je ploca. Niti ja ne dobijem ni prvi bip. Nosim u Vemil pa sta bude :zdero2: Danas su mi sodli instalirati Iskon DUO. Prvi modem koji su stavili nije bio ispravan :D Nije moj tjedan :stoopid: Tnx za help :goood: |
Vrati matičnu imao sam isti problem a pogledaj moju temicu od jučer sa D3S pločom isti opis kvara, nema nikakvog beep-a niti slike na ekranu a svi se ventilatori vrte. Vratio matičnu dobio novu i sve radi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:50. |