![]() |
Kaspersky Anti-virus 6.0
Zanima me dali još netko koristi ovaj anti-virusni program?
Jako sam zadovoljan sa njegovim radom te uopće ne koristi puno memorije,ali mi ponekad ide na živce što svako malo(svakih 2-3 dana) izbacuje: Updates are out of date. Možda to i nije tako veliki problem,ali stvarno puno izbacuju te updateo-ve kada me to non-stop traži. @može i preporuka nekog drugog programa? :chears: |
KAV je odličan antivirus, čak je i ZoneAlaram koristi njihov engine detekciju virusa u verziji od 7.0 na dalje...
Još bolja opcija je KIS, Kaspersky Internet Security, znači kompletan paket sa odličnim firewallom (Anti-Hacker). Ne opterečuje previše komp kad se dobro podesi, a zaštita je na zavidnom nivou. A kaj se tiče toga izbacivanja poruka, lako to isključiš, i staviš auto ili manual update. Preuzeto sam jednog leaktest-a Citiraj:
|
Dobro je to da traži updateove jer kad malo pogledaš dnevno izađe par zakrpa za nove viruse! Ja sam ga prije koristio i stvarno je dobar program! Stavi si update da vrši jednom tjedno! Ali prije svakog scana ili surfanja gdje nebi smjeo si ga ukljući na "real time protection" i updateaj ga!
|
Citiraj:
|
Također NOD32 i podesi ga ode imas upute http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509
|
meni je odlican (testirao sam sve "bolje" AV i Kaspersky mi se najvise svidio)
a ako te zivciraju notifikacije, to mozes iskljuciti: odes u Settings pa service i tamo iskljucis notifications (mozes sve ili pod advanced pojedinacne) inace svi AV ti updateaju virisne definicije svako malo |
NOD32 je zakooooooon!
|
Ma i ti si isto...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:25. |