![]() |
Game-O-Meter za Vjecnog Djuku
Zanimljivo da YouGamers ima Duke Nukem Forever u svom Game-O-Meteru, malo zanimljivije je da moj laptop (koji ima problema sa Warcraftom III kada je puno jedinica na ekranu) zadovoljava minimalne uvjete, a jos bolje je sljedece:
Comparing your CPU Intel(R) Pentium(R) M processor 1.60GHz (running @1596MHz) with the requirement Intel Pentium 4 (running @7000MHz) Dobar neki Pentium 4 :) edit: zaboravih link http://www.yougamers.com/gameometer/10153/ |
Jesus, stvarno su osli...
|
sta nije VR p4 na 7000mhz
|
ma daj smjesno... pise minimalno 256 RAM-a a preporuceno 4Gb i meni napiše da će mi 2Gb bit premalo.... pa tko je tu lud....
lolček.. |
Operating System: Windows 98
You have Microsoft Windows XP Your operating system is not supported :lol2: Dobro da netreba Win 95 ili dos |
BTW Hoceli ovaj nastavak Djuke Nuklearca ikada izaci?
Prvo su pricali kako su potpuno odustali od projekta, kasnije da su ga prodali nekoe drugom , a najzesce sto sam cuo je to da je U.S Army kupila igru kako bi se spremila za eventualni napad vanzemaljaca.:respekt: |
S razlogom se zove Duke Nukem FOREVER...:D
|
Citiraj:
|
ovo za memu i proc je krvavo :lol2:
|
loool
jos mi kaze da mi grafa preslaba, mora biti minimalno 512mb pa prodajem ovu svoju i uzimam x300 sa 512 :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:47. |