|  | 
| 
 AMD zakljucava bartone Bartoni iza tjedna 39 se postupno zakljucavaju (ima par steppinga koji su ostali otkljucani, ali ne dugo), buduci da su distributeri poceli jednostavnim mijenjanjem multipliera prodavati 2500+ kao 3200+.I da, otkljucavanje modifikacijama na mostovima nije moguce. Samo informativno ;) | 
| 
 Re: AMD zakljucava bartone Citiraj: 
 | 
| 
 Ma mamu im ja zaključam. | 
| 
 Dobro ima tu i nesto dobroga i losega. Dobro je kaj bar one  kaj neznaju nebudu mogli muljat. Lose je to da mi kaj znamu budemo se morali tam ici svadjat kaj su nam prodali! | 
| 
 Trazis Bartona prije 39 tjedna!Ak ne dodjes s poveco palicom tak da tvojim arguentima da odredjenu tezinu!:D | 
| 
 Mogu zaključati ali mi ćemo ga otključati. Možeš bježati, ali samo ćeš umrijeti umoran!:D :D | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 informacija je sa sluzbenog amd-ovog foruma i overclockers.com-a nitro, fantazije o otkljucavanju mozes zaboravit, jer se na procesorima koriste lazni pcb mostovi, izgled je isti kao i kod proslih serija, ali spajanjem dobijes - nista. Poprilicno sposobni ljudi su to i isprobali. sad ce stariji bartoni postati vrijedni kao suho zlato ;) iako meni osobno nije neki bed, jer sam samo podignuo FSB, dosta, ali bas dosta ljudi je poprilicno popi*dilo... | 
| 
 Za 2500+ nije ni potrebno mjenjanje multija , samo prebaciš FSB na 200 i imaš 3200+ ;) | 
| 
 Ma to će zaključati onak, ko ja bicikl :) Nadam se da ćemo uskoro coclakti opet :) | 
| 
 Ma je*** AMD - ove znanstvenike.Mi smo bolji!:D | 
| 
 cek sta 2500+ mogu nafrljiti na 3200+??? kako?:confused: | 
| 
 Citiraj: 
 A i više.:D :D :beer: | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Evo ja jučer kupio frendu Abit i 2500+, ide bez beda na 2200 Mhz, samo fsb na 200, bez ikakvih problema (bez dizanja voltaže! ) | 
| 
 to je super! valjda si ga pustio kroz prime/memtest...? | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:52. |