PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   americas army training (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=65348)

zvonac 31.03.2007. 21:30

americas army training

dali se može kak zaobič taj trening?čitam po netu da ima neki cheat...da ne ulazim u ilegalne vode...može na PM...
aa 2.8.0
tnx

Foxman 31.03.2007. 22:55

Kao prvo zadnji update ti je 2.8.1

Kao drugo na treningu naucis neke stvari koje ti trebaju u igri i smatram da bi ti bili vrlo korisni...

Kao trece da bi mogao igrati online potreban ti je samo Basic i mozes igrati a njega prodjes za par minuta i ako to nisi u stanju onda nemoj ni kretat igrat online...

Jedino sto opravdavam su oni medic treninzi jer tesko je pohvatati sto sve tamo melju a za to je google..

bigAdvance 31.03.2007. 23:08

NE

Trebas proc barem basic trening

To to je max. 1 sat posla

Ja sam prosao sve treninge, bez ikakvih walkthrough-a, cheatova, i ostalog, namucio sam se, al na kraju ti se isplati, pogotovo SF trening

sto se tice medic-a, nije tezak, ja sam ga prosao samo po nekoj cistoj logici, sigurno ces znat da ako covjek na bojisnici krvari, i pri svjesti je, naravno da ces mu prvo zaustavit krvarenje...i tako slicna pitanja

tu je i airborne division trening- po meni nema neke prevelke svrhe (nije imalo u 2.6, za 2.8 neznam) presao ga iz prve za 5 minuta...

Advanced marks. - Da mogu vratit vrijeme, nebi ga uopce prelazio
jer kada ti na nekom serveru ostane samo pozicija snipera, ti ga dobijes...i popusis..

SF - najisplativiji trening, ujedno i najtezi ali s razlogom

e sad ja samo ovo pisao obazirajuci se na 2.6 verziju, to je jedina koju sam igrao, 2.7< nemogu pokrenut na kompu xD

iveumag 31.03.2007. 23:50

Kako si uspio preć znadnji SF trening

PC Maniac 01.04.2007. 00:04

LINK

zvonac 01.04.2007. 03:20

ma pal mi je mrak na oči dok mi je kolega rekel da moram cijeli trening proč koji dost dugo traje..izgleda da je bio u krivu....patch skinut upgreadan na 2.8.1...

FlowMaster 03.04.2007. 18:53

Citiraj:

Autor zvonac_1 (Post 689524)
dali se može kak zaobič taj trening?čitam po netu da ima neki cheat...da ne ulazim u ilegalne vode...može na PM...
aa 2.8.0
tnx

i nadam se da ti vise nikad nebu palo na pamet koristit cheat-ove za besplatnu online igru.

iako jos nisi ni pocel igrat a odlucil si se za cheat :lol2:

onda neznam kak bu ti bilo kad pocnes igrat i strah me mislit kaj bus sve poskidal s neta da ih "ownas" :D

buljo 03.04.2007. 19:09

Ja sam odustao od AA zbog treninga, kad tad bi to polovio u igri a imam dosta frendova koji igraju i sve su mi objasnili ali ja namjerno ne želim trošit 1 dan na trening.

Predugo igram pucačine da bi zbog jedne morao "trenirat"

FlowMaster 03.04.2007. 20:16

Citiraj:

Autor buljo (Post 691610)
Predugo igram pucačine da bi zbog jedne morao "trenirat"

mislim da si malo fulao, ti ne "treniras" zbog nje.

vjeruj mi, imam preko 1600 igranja u AA, i taj trening je jedna od jos dosta toga sto cini ovu igru ( po meni ofkors ) boljom/kvalitetnijom od ostalih online pucacina...

no nebi htio ulazit u neke rasprave koja je bolja i zasto no po meni ako ocemo spominjat realnost onda spomenimo AA, jer sve ostalo su igrice...

pricamo opcenito pa je to stvar ukusa a o njima se ne raspravlja...

OT
tenka smo ti ozenili :lol2:

buljo 03.04.2007. 20:22

Oženili?

Sa ženom ili AA? :D

P.S. Za ženu znam (tek za 7 mj) :D

Foxman 03.04.2007. 20:25

trening koji ti je potreban da bi mogao poceti igrati s frendovima online prodjes u roku max pola sata a ako ti za to treba dan onda nebi polovio sve kako ti mislis... ;);)

zvonac 04.04.2007. 10:11

Citiraj:

Autor FlowMaster (Post 691594)
i nadam se da ti vise nikad nebu palo na pamet koristit cheat-ove za besplatnu online igru.

iako jos nisi ni pocel igrat a odlucil si se za cheat :lol2:

onda neznam kak bu ti bilo kad pocnes igrat i strah me mislit kaj bus sve poskidal s neta da ih "ownas" :D

u pravu si,a čuj dok sam videl kolko ima tog treninga,izgubil volju za sve... bum si dal truda i probal te treninge riješit

vlincx 04.04.2007. 11:16

Istina je da je najteže na serveru igrat sa sniperom ali je zato po meni najveći gušt ako imaš dobar ping i dobru vezu jednim metkom ubiješ svakoga dok rijetko kad to uspiješ sa običnom puškom a kamoli sa saw. Evo da se pohvalim jednim metkom sam jedanput uspio ubit dvojicu na urbanu na sredini dok su pretrčavali.

p.s. Fali mi nož i da ubijam jer pištolj je preslab ili brzo ostaje bez metaka

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50.