![]() |
Windowsi xp i 2000
Imam ovaj problem
Nekoliko puta sam pokusao instalirati Win 2000 i XP i svaki put bey uspjeha.Primjer kod Win XP Instalacijaska procedura se sastoji od 5 dijela Colection informat.,Dynamic upda.,Prepa. inst., Instal. Wind., i zadnj Finiz. Wind. Prva tri koraka pro]u glatko ali tada se comp. resitira to je normalno i pojavi se ekran Windows XP i sve stane.Kontrolna lampica na tipkvnici se ugasi a lampica ya hard ostane svijetliti stalno.Isto tako se desava sa windowsima 2000. Imam disk podjeljen na 2 dijela Koristim FAT 32 part. Racunalo je P2 533 196 mb ram Pokusao sam i na cisto tako da sam formatira c i onada instalira win ali opet isti problem. Inace Windowsi 98 i Windowsi ME rade bey problem i bez problema ih instaliram. Da li mozda zna tko u cem je problem |
Vidim nitko ništa.Možda jer si promašio grupu.
Ak se Win98 instalirava bez frke možda nije nekaj uredu sa instalacijskim CDovima. Premalo memorije? Bla. Nemam pojma fakat. |
Malo memorije WIN Xp tra#e minimalno 256MB, za 2K neznam al si briejm kak su na istoj tehnologigi ( NT) bazirani da je ista stvar, za taj stroj ti se neisplate WIN Xp ostani na 98!
|
Nemoj na taj komp stavljati XP. Budu ti se vukli ko kakva stara raga. Ostavi ti 98 i mirna bosna...
|
Re: Windowsi xp i 2000
Citiraj:
Ne obaziri se na napise da bu se na doticnoj konfi wukli Win2000 i WinXP, to su zli glasovi:D, radije ti nama napisi kaj tocno imas (kakvi memorijski moduli, kakve PCI i ISA kartice, koja ploca s kojim chipsetom,...). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |