|  | 
| 
 Radijator He, he stiglo meni vodeno! Sad malo pitanje pošto u ovo moje shistasto kučište ne satne radijatro sam razmišljao da ja njega stavim vani, kraj kompa, jel to pametno?Kaj mislite? | 
| 
 Re: Radijator Citiraj: 
 | 
| 
 Zašto ne? | 
| 
 Evo sređeno ja to nekak potrpao, sad nemrem doduše zatvorit kučište, al to će se riejšiti kad nekom utrapim ovo. | 
| 
 Gledaj naravno d moze ali to ti ima nekoliko mana i nekoliko prednosti jedno od njih je ovo. Prednost je kaj topli zrak sa kilera ostaje vani tj ne reciklira se unutar kocista i ne moras ga nekim ventilatorima ispuhavat van. Nedostatak je taj da ti je komp manje prenosiv i pored toga ti cijevi vire sa svih strana. Kako to rijestit? gradnjom posebnog kucista za vodeno koje cec zaserafiti za kuciste kompa i sve ti je na kraju jedna velika cjelina koja je lako prenosiva. | 
| 
 ILi kupit Chieftec kučište za 400kn koje je veće od ovog mog dreka ( Everpower) | 
| 
 Ma gledaj ... ako je Big tower - zašerafi kiler iznad napajanja ( izvana ) ili na vrh kučišta ... Kad se napokon sijetim bacit ću par fotki mistera ružnoće ( moje kučište ) da vidiš :D :beer: | 
| 
 Chieftec je MIDI jer mi BIG ne stane ispod stola. Dimenzije su D:473mm V:522mm Š:205mm budem fino uzeo kiler i otišo u Links i vidio dal stane, pa ću dalje vijelt al si brijem da bi trebao stati. | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:54. |