![]() |
Radijator
He, he stiglo meni vodeno!
Sad malo pitanje pošto u ovo moje shistasto kučište ne satne radijatro sam razmišljao da ja njega stavim vani, kraj kompa, jel to pametno?Kaj mislite? |
Re: Radijator
Citiraj:
|
Zašto ne?
|
Evo sređeno ja to nekak potrpao, sad nemrem doduše zatvorit kučište, al to će se riejšiti kad nekom utrapim ovo.
|
Gledaj naravno d moze ali to ti ima nekoliko mana i nekoliko prednosti jedno od njih je ovo.
Prednost je kaj topli zrak sa kilera ostaje vani tj ne reciklira se unutar kocista i ne moras ga nekim ventilatorima ispuhavat van. Nedostatak je taj da ti je komp manje prenosiv i pored toga ti cijevi vire sa svih strana. Kako to rijestit? gradnjom posebnog kucista za vodeno koje cec zaserafiti za kuciste kompa i sve ti je na kraju jedna velika cjelina koja je lako prenosiva. |
ILi kupit Chieftec kučište za 400kn koje je veće od ovog mog dreka ( Everpower)
|
Ma gledaj ... ako je Big tower - zašerafi kiler iznad napajanja ( izvana ) ili na vrh kučišta ...
Kad se napokon sijetim bacit ću par fotki mistera ružnoće ( moje kučište ) da vidiš :D :beer: |
Chieftec je MIDI jer mi BIG ne stane ispod stola.
Dimenzije su D:473mm V:522mm Š:205mm budem fino uzeo kiler i otišo u Links i vidio dal stane, pa ću dalje vijelt al si brijem da bi trebao stati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |