![]() |
(riješeno) Kako obrisati aplikaciju sa desktopa
:care:Pomoć hitno, klinac se spajao na free games i instalirao jednu free igricu. Lijepo se pokrenula i stavila ikonicu na desktop. (Koristimo inače Firefox) To je bilo jučer. Danas je hoću obrisati ali ikonica se neda i stalno se pri tome javlja poruka Cannot delete: it is being used by another person or program. Close any program.... Resetiram računalo misleći da bi trebalo zatvoriti sve otvorene programe ako ih ima i opet ništa. Inače ikonica ima ime xxxxxsetup-dm (ako to nešto znači). Antivirusni AVG i spybot kažu da je sve ok. Pa što je onda to? Neki trojanac??? Kako da riješim? Pomoć!
|
Instaliral si Unlockera.
S njim bi se trebalo obrisati. |
Ja sam gospođa u godinama pa ne znam kaj je to Unlocker, ako si voljan objasni gdje to nađem
|
Ok vjerojatno kliknem na bold slova u tvojoj poruci, idem probati, hvala
|
Aha, pardon :D. Je, kliknete na boldana slova downloadate instalirate i desni klik na tu ikonu i unlocker i onda budu napisane operacije koje da napravi pa denete na obriši i ok.
|
otvori mi se prozor i piše četiri mogućnosti prekini proces, deblokiraj, deblokiraj sve, prekini - kaj stisnem?
|
Prekini proces i izbriši.
|
Evo sad sam uspjela (valjda jesam jer ikonice više nema na desktopu) nakon stotog pokušaja, tebi stoput hvala na pomoći jer me izluđivalo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |