![]() |
Need For Speed Most Wanted - nemogu pronaci server (u LAN modu)!!!!
Problem je sljedeci! Ja na svojem kompu nemogu napraviti server a na drugome vidim taj svoj server ali se opet nemogu spojiti! To se sve događa u LAN modu!! Kad se Npr spojim na net i idem u NFS i probam napraviti server u LAN modu onda to mogu!! molim za pomoc! Thx
|
Hm... Imao sam potpuno isti problem, ali davno prije dok sam to igrao... Mislim, halo, Carbon je tu.... :lol2:
Ali ovako... Ima neka caka šta moraš mijenjati server.cfg file i u njemu promijeniti neke IP adrese da bi radilo... Probaj malo na :google: pa nađi... Piše ti točno na nekom stranom forumu šta treba i to mislim za Undergorund 2, ali na Most Wantedu ti je ista stvar (na sredio stvari na tu foru).... Ne mogu to sad naći, ali postoji :D I da, onda kad to središ, komp koji ti diže server za igru uvijek to mora raditi, niti jedan drugi komp se neće vidjeti ukoliko digne server.... I mislim da taj "server" komp mora imati drugačiju IP-adresu... Nemoj me baš sve uzeti za riječ, samo pokušavam pomoći... ipak, bilo je to davno davno.... :stoopid: |
Znam da je CARBON tu...ali Carbon je potpuni promasaj!! MOST WANTED JE ZAKON!!! ok sad za taj IP...ak bi mogao slucajno jos malo ti to potraziti....ja nemam bas puno vremena!! Bil bi ti jako zahvalan...... cujemo se
|
mislim stvarno... tražiš da ti neko drugi potraži na netu jer nemaš vremena a imaš se vremena igrat.:Machineg: :DualWiel: :rambo: :bonker:
|
E hvala na obavjesti..........sredil sam stvar!!! Dovoljno je bilo to kaj si mi rekel za IP adresu!!! Thx.....
|
help
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |