![]() |
Problem sa zvukom - variranje glasnoce
Radi se o slijedecem:
Pustim neki mp3 u Winampu, i glasnoca se ili sama po sebi mijenja, ili kada poglasavam na daljincu (koji to nije jer je spojen na pojacalo), pojaca se, pa se odmah i stisa, pa pojaca... uglavnom, glasnoca fluktuira. Malo mi je teze objasniti :-/ Imam Creative Labs Inspire T5400 surround i Realtek 7.1 zvuk integriran na ploci (vidi sig). U softveru zvucne podesio sam ozvucenje tako da je zvuk 6CH, i ona sva tri kabela sam po toj shemi upiknuo u zvucnu. U WMPu se dogadja ista stvar. Na staroj maticnoj, s isto tako integriranim 5.1 zvukom nije bilo nikakvih problema. Any suggestions? |
Dosta je ljudi imalo problema sa ovim potencimetrom za glasnoću kod tih Creativovih zvučnika. Ako možeš ih isprobat kod prijatelja ili nekog tek toliko da ih eliminiraš. Moj frend ima problema s tim potenciometrom (ima iste zvučnike), nema više garanciju i mora namještati glasnoću softverski iz Windowsa tako da je potenciometar na najglasnije.
|
Da se nadovežem na Tutixa, vrati proc na default, takva sranja su se znala događati i zbog klokanja...
|
Citiraj:
Citiraj:
Domy: Koristi tipku EDIT, ako si nešto zaboravio napisati... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:48. |