![]() |
Dilema 931BW ili 931BF?!
Kao i kod većine stvari nemogu se odlučiti :D... BW mi se čini nekako malim... A BF nisam vidio uživo... Zbilja neznam koji da uzmem... A i da, BW je jeftiniji, a i ima ga u linksu na lageru :chears:...
Pomoć molim u vezi odluke... Hvala :D (ili neku drugu preporuku, ali da nikako ne prelazi 2200kn) (ispričavam se ako je tema već bila) |
Ja ovoga BW niti nisam videl, al mislim da je 931BF bolji. Ja ga imam i predobar mi je.
|
Matijac - zašto to misliš?
a ti riperru, jedan pozdrav kao novi član na forumu bi bio poželjan. ;) i pitanje ti je potpuno nedefinirano. Moj glas za 931 BW ovako napamet. 931BF je prosječan monitor, dapače, uspoređujući ga, ima mi ispod prosječan prikaz. |
i ja se dvoumim između ta dva.
oba su extra, 2ms 2000:1 |
Citiraj:
A mislim da ću BW, jer ni nemože bit loš , kako je koglega forumaš napisao 2000:1 kontrast, i 2ms.... da, sorry, pozdrav |
Citiraj:
|
Ljudi moji;pa vi ovdje pričate o widescreen modelu i non-wide;a ja mislim da se to totalno neda uspoređivati... :)
Inache moj glas ide apsolutno za 931BW...cijena odlična,monitor iznadprosječan... ;) |
Takoder, mislim da neces pogrijesit sa 931BW. Imam 940BW, a 931 je novija serija, samim time i bolja. (Valjda :))
Inace, ovih 2ms je GTG (gray to gray) i kontrast 2000:1 je dinamicki, realni je 700:1. (4ms GTG i 500:1 na 940BW) Inace, jedino kaj starija serija ima je stalak podesiv po visini, a to nisam vidio na novoj seriji (konkretno 206BW, dok 205BW ima) EDIT: Vidjeh sada moj ima 16.2mil boja, 931BW 16.7mil boja. :) |
Citiraj:
onda je odluka pala :D....Sam da pitam, nebude bilo rastegnutosti slike u filmovima:D? |
ne bude rastegnutosti...
filmovi ti izgledaju odlično jer u potpunosti iskorištavaš monitor.. (naravno ako su filmovi u 16:9 formatu... ) |
Citiraj:
|
II ja sam u fazi kupnje 19 LCD-a, jel sigurno bw koji je widescreen bolje iskoristiv od bf-a, filmove na kompu gledam minimalno, uglavnom večinom sam na internetu, igre našto manje. Nekako mi se sviđa više bf ali ako je bw bolji...Help
|
Ovisi o tome sto ti pase naravno. Ovdje usporedjujes obican i wide LCD. Puno mi vise odgovara 931BF, a i vlasnik sam doticnoga. U BW modelu jednostavno ne vidim svrhe kod sebe.
I po kojoj logici i karakteristikama je netko gore rekao da je 931BF prosjecan, a 931BW !iznadprosjecan monitor? Sto to cini 931BW iznadprosjecnim? |
Citiraj:
Može brza preporuka monitora wide istih ili bolji performansi od 931BW?... |
takvog nema.... ;) 931BW je nasljednik 940BW, jedino me zanima da li ima podešavanje po visini i po nagibu...
|
Ima identicno postolje kao i 931BF, znaci nema podesavanja po visini i prema naprijed. Probati cu danas u prolazu do Linksa skociti da vidim ako ga imaju u izlogu da ga malo bolje proucim.
|
Citiraj:
|
Atha thx na odgovoru, idem u ponedjeljak u Links po njega. Pozz
|
Citiraj:
Svak cigo svoga konja hvali :D , ali za moje potrebe je odlican (net, word, pokoja igrica..) |
Citiraj:
Sad vas opet pitam koje je bolje za igre? i internet tu i tam,jer za net i word , c++, koristim više lap...... A opet mi se nekako sviđa dojam widescreena :suicide:... Mislim da bi onda ipak bilo najbolje da nagovorim za 226BW ili nešto u tom rangu veličine!:suicide: |
Citiraj:
Pa ako ništa drugo,931BW je isplativiji jer je 300kn jeftiniji...jel tako kolega Atha..? :) :chears: :goood: |
Citiraj:
|
Ima mi ga frend;nekako mi se čini preglomazan,bar za rad na njemu,dakle za izbliza... :stoopid: Ma meni je idealan 19"...zato šta je veličina taman...i zato što nemam para za veći... :goood:
|
Citiraj:
|
Gle,kupovao gdje kupovao traži da ti upale jedan i drugi,pa koji ti se bolje svidi... ;)
Inače ovaj WIDE će ti možda imati malo strechanu sliku;ali to se čovjek lako navikne;upravo ko moj kolega na tom 226BW... Ali vidi i prema svojoj grafičkoj dali je dovoljno jaka da ga drži na nativnoj rezi 1440 X 900 ili ne.zbog igranja jel;ako da super - ako ne onda je recimo 931BF sa svojih 1280 X 1024 idealan. :) |
Citiraj:
i misliš valjda 931BF:stoopid: |
Citiraj:
|
Iskreno uzmi taj, svi hvale 226BW, ali mi se čini prevelik, tako da sam se i ja odlučio za 20" 206BW :smoke: Kad stigen javi dojmove http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif
|
Evo uzeo sam danas 931BF ajme predobar je, mrakkkkkkkk
Igre još nisam probao nisam raspoložen za igranje |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:38. |