![]() |
Termo ljepljive trake
Uglavnom zanima me di u Hrv. ima za kupit termoljepljive trake kakva ide npr na memoriju od grafike s accelerom ili nekim stock coolerom? treba mi bas to! Hvala!
|
Ali termalne paste i ljepila imaju bolji učinak od te krpice.
Kaj će ti, što planiraš? |
Ne možeš pastu stavit između Accelera i memorije jer je razmak oko 1 mm. Trebalo bi ti par tuba za svih 8 chipova i pitanje koliko dugo bi stajalo gore.
|
A joj, nisam čitao da bi ju stavio ispod acelara. Moj bed...
Ja ti imam par trakica viska doma skinutih sa grafulja, da si blize dao bi ti ih. |
ha nista moral bum u dezelu :) jer ima inace za narucit preko ebay-a u artic cooling store-ežu ali samvec narucivao pa dok to dojde krepam ;) Mislio sam da ima u zg ali sta ces :)
|
Nema ni dezela trake :) tj. jedino kaj sam naso je visina 0,3mm sto je premalo, tako da ebay cini cuda,uzeo od artic coolinga 44kom visine 1,4mm , tocno takvi se dobiju s accelero x1/x2, ako netko bude trebao zna di ce se moc javit! Pozz
|
|
postoje silikonske trake bez ljepila, koje služe za prijenos topline imeđu hrapavijih površina. koriste se u audio pojačalima i power supply-ima uglavnom.
debljina im je 1-2mm. negdje sam već pisao o tome. potraži u chipoteci ili nekoj sličnoj trgovini. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |