![]() |
OCZ DDR2 memorija u Ve-milu
Ajde da i to dočekamo... :D Da li je netko upoznat s ovom memorijom? Kako se klokaju, griju, koje chipove imaju,...? Radi se o value, platinum XTC i gold XTC.
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=memorije |
mene isto zanima (najvise ova value serija jer sam kratak s lovom :D)... gledao sam na netu ali nigdje neki review da nadem
|
meni se sviđa ona 2GB 1066 za 1900kn
|
Ja uzimam PC8500 OCZ XTC i može se oc-at do 1320mhz na 2.5v a stabilno rade na 1263mhz i imaš kupiti dodatni OCZ XTC cooler za ram.A ovi 800mhz xtc idu od 880mhz do 920mhz.
|
ova najskuplja je vjerojatno D9GMH
|
a jel zna itko sto se tice Value serije??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
OC mogucnosti variraju od primjerka do primjerka. to kaj si ti negdje procital da ide 1263Mhz mozes objesiti macku za rep. |
I ? Jos nitko nije kupio? Sta sve moram sam? :D :D
Bas me zanima value mema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Krenuo sa namjerom da kupim 2x1gb platinuma, ali rekli da ce ih dobit tek u sri/cet, barem u ri. |
Sta se mene ceka da kupim i isprobam?
Ima li ih za kupit u zg? |
Ja ih jucer htio kupit u ZG, ali u 14.55 kad sam ja nazvao i rezervirao ih, u tom trenu su ih nosili iz skladista nekome ne blagajnu, pa ovome jos nije bilo zabiljezeno u kompu da ih nema. :lol2:
Pa kad sam dosao u 17h po njih, ovi su mi se ispricavali i klanjali do poda i rekli da su mi osigurali jos jedan komplet i da ce doci danas oko podneva, pa cu ih pokupit konacno. A inace je rekao da ce ih do petka biti u dovoljnim kolocinama. govorim o "Platinum XTC 1024mb 6400" stickovima. cisto obavijest da ljudi ne dolaze bezveze u ducan. |
Jos uvjek muljaju, a?
|
Citiraj:
|
evo sad mi se javili da me mema ceka u ducanu, frend bu to pokupio oko 14h, pa sad jos da pokupim maticnu, i grafiku, pa cemo vidjet mogucnosti te meme.
I koliko vidim ima jos par komada u ducanu, pa ako netko zeli tu memu jos danas neka se pozuri. :zdero2: |
koja je razlika između value i gold XTC? i ja bi uzeo jednu od njih jer su jeftine... mislim da nebi clockao, ako i bi, nešto sitno... govorim o 512MB 667mhz primjerku.. i jel bi to radilo na Gigabyte 8I945P-G pošto gigabytice su izbirljive..?
|
Pa osnovna i glavna razlika je ta da XTC ima XTC heatspreadere;a Value je samo value... ;) Gold upućuje o tom da je to neka dobra serija čipovlja;ali u ovom slučaju ako je Promos;onda otom - potom... :)
|
Citiraj:
Prijatelj je uzeo module i mnogo obećavaju,doduše zanimao nas je samo cl3 http://img153.imageshack.us/img153/3...2727rj0.th.jpg Dalje nisam išao ali brijem da to ide još ali nisam ju htio ubijati toliko na cl3 Sudeći po slikama i testovima moguće da su i D9GKX ali ne vjerujem. |
idu lijepo vidim.
d9gmh... |
Citiraj:
|
2.45 u bisu,ploča iz siga malo krade pa je stvarni napon bio 2.49.
Edit;zeznuo sam se umjesto 2 sam stavio 1 |
Za voltažu memorije pita čovjek a ne od procesora...šta si zabrijao na taj VDrop... :goood: ;)
|
Ja si razmišlajm dal uzet 1gb platinum 800mhz umjesto kingmaxa
|
Evo zvao sad ve mil, neče bit ocz-a (800mhz 1 gb) do daljnjega, pojasnil mi lik da su oni novi zastupnik, pa da ih valjda ovi testiraju kak če ič ove slabije memorije lol.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |