![]() |
CD katalog
Ajde ljudi pomagajte.
Imam oko 50 CD-a koje bih trebao ažurirati, koristio sam Where_Is_It, no nemogu ga baš normalno registrirati, da ne kenja nakon nekog vremena. Sada imam CD Catalog Expert, mislim ono, imam 50 CD-a i sada bih svakoga posebno trebao snimiti ?! Hallo... Ajde neki dobar programček koji će mi koristiti, hvala. U biti bilo bi dobro da je kao where is it, jer je on mogao i disk catalogizirati :) Hvala. |
Ja nikada nisam koristio Where Is It? Jednostavno sam se uplašio milijun i jedne opcije koju nikada ne koristim niti ću koristiti ... stvar koju godinama koristim je Advanced Disk Catalog od ekipa koja radi najbolje programe za razbijanje passworda http://www.elcomsoft.com/ Meni je zakon
|
a jel moze on mozda naciniti "import" iz WhereIsIt kataloga? ja imam cca 150 cedeja mp3ca i svi su u whereisitu pa me cisto interesira... kakve sve importe moze obavit? iz cega mislim?
|
Koga zanima kako da mu radi Whereisit bez problema, neka pošalje prajvat mesiđ s i-mejlom i problem riješen.
Inače, WhereIsIt je daleko najbolji program za tu namjenu. Stabilan je, a iako ima mnoštvo opcija, ne vidim da je neko propisao da se sve moraju koristiti. Ima ih i Word, pa jel koristite sve? |
Ajde bre Kova pravac na Kazzau i pogledaj jel tko prodaje full WhereIsIt! :beer:
|
Marac dobra ideja, nisam se toga sjetio :)
Ma koristio sam ja Where Is It, jer fora je da kada bih se spojio online sr... |
Molim! :beer:
|
He,he,he.
Jako poučan FAQ.:burn: |
Hvala, proučavam FAQ, sve piše, hvala :)
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:27. |