![]() |
mutna slika
Moj frend je kupio Abit IS10 ploču i P42,4C. Druge komponente nisu bitne. Ima integriranu grafičku na ploči :rambo: . Grafulja je neka Intelova Expert Accelerator ili tako nekako. Uglavnom ima Samsungov 19" monitor i kada sam sve to lijepo složio slika na monitoru je mutna. Nije mutna koliko se pojavljuju mirrori kursora i ikona, i to ne samo jedan, nego više njih u razmaku od pol centimetara, a svaki je sve slabiji. Skinuti su svi najnoviji driveri, stavljen update biosa i opet ništa. Monitor je na prijašnjoj grafulji radio normalno. Da li je netko možda imao sličnih iskustva sa integriranom grafikom jer ja nisam. Da li da reklamiramo ploču?
|
Zna se to događati-intergrirane grafe su jako osjetljive na smetnje.
Jer-sve one fine stvari kaj imamo na AGP ili PCI grafama koje služe za zaštitu,filtriranja ovog ili onog-ona nema:( Na takvim grafama je česta mutna slika,"duhovi" i sl... |
Da li se to može reklamirati?
|
Citiraj:
Po mogućnosti kaj prije. Da li ste uključili u BIOS-u onu opciju za smanjivane EM smetnji??? |
Problem rješen.
Prijatelj je bio napravio produžetak kabela za monitor, pa je zato bila mutna slika. Hvala Jelc |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:05. |