![]() |
Problemi s novom 9550
Ovako malo malo mi radi onaj vcr,pa mi izbaci totalno ekran i nece ga upalit dok ga ne resetiram,imam zadnji ovaj omega pack.Posto sam presao sa nvidije na ati neznam u cemu je stvar,i da prije nje je bila gf mx440.U cemu je problem?
|
Trebao si sve prvo počistiti sa drivercleanerom prije instaliranja ATI grafe.
|
Pocistio sve sa driver cleanerom i instalirao ati omegu i sad na pocetku kad se dize sistem prije onog welcome screna od windowsa mi na sek ga izbaci kao refresha i onda normalno.I da nakon sta sam obrisao nvidija zaostale dijelove drivera oni su opet tu,sta to znaci?
|
Gle-probaj staviti samo službene drivere i ATT.
I navesti konfu ubuduće ili staviti u sig (bolje) Ovako možemo samo nagađati... |
Citiraj:
Ovak radi se o celeronu 1.7,768ram,120gb hard i ati radeon 9550,xp gore. |
Probaj prvo samo službene i ATT.
Tako sam ja frendu stavio na prastaroj Intel ploči i sve šljaka ok. Zadnje drivere za ploču, zadnji BIOS, SP2... |
Stavio sam one drivere sta su dosli uz karticu i nakon sta sam isao osposobit sliku na tv-u komp se zblesirao i izbacilo mi ovo http://img337.imageshack.us/my.php?image=hjjjjaf2.jpg
|
ispravan postupak instaliranja drivera je
1.ciscenje drivercleanerom 1.5 pro 2.stavljanje drivera , u tvome slucaju Omega driveri -------------- A kako rijesiti tvoj problem Odi u bios , stavi agp brzinu iz 8 na 4 i iskljuci FASTWRITES. Tak smo na susjednome forumu ispravili VPUrecover problem Jer ne vjerujem da ti se graficka pregrijava, tad se i to dogadja. U krajnjem slucaju jednostavno u postvkama drivera iskljucis VPUrecover, pa ako ti igre ne blokiraju ,sve je ok. - |
Net Framework prije drajvera?
|
Citiraj:
FastWrite treba isključiti. |
Ovak morao sam ponovo windovse stavljat tako da sam sad stavio drajvere one koji su dosli sa grafickom,u biosu mi je na 4x agp brzina i fast write.Zasad radi sve ok al imao sam problema jutros da mi je par puta zblesirala slika ko da ce graficka riknut tak da sam vise puta windovse reinstalirao.
|
koja ploču imaš?
imao sam sličan problem na staroj konfi, agp 4x riješio problem |
probaj fast writes isključiti
|
Evo ova je maticna http://www.ciao.co.uk/Matsonic_MS9107C__5410082
|
Citiraj:
|
ja sam isto ima matsonic na VIA chipsetu, ali sA, tak da se vjerojatno ona klala s grafom jer su na reklamaciji rekli da grafa radi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:52. |