![]() |
AA+HDR i igre koje ga podržavaju
Evo, da ne spamamo okolo.
Počelo je sa Oblivionom ali bi bilo zgodno da pretresemo u kojim sve igrama radi i kakva su iskustva usera sa tim. |
HL2 episode one
|
Far Cry
|
Kako se u njemu uključi HDR?
|
|
kad instaliras patch otvoris konzolu i tipkaj:
/r_hdrrender 7 ovaj br 7 mozes mjenjati odnosno to je broj intezivnosti hdr-a |
Dark Messiah of Might and Magic.
Baš sam odigrao malo, dobro izgleda. |
Je li za HDR u Far Cryu treba instalirat kakav patch? Nakon instalacije bilo kojeg patcha (1.30, 1.31, 1.33, 1.40) igra postaje neigriva... Onaj logo stoji po par minuta, zatim se pojavi izbornik, učitam neki save game i onda još učitavanje traje po par minuta. Napokon kad krenem igrat, u igri se pojave artefakti čim izađem van iz prostorije. Užas...
|
Citiraj:
To je i mene jednom zezalo, pa sam skužio da nestane problem kad u profilu igre (ATT) upalim Geometry Inastancing. Inače-mislim da imaš 1.4 kumulativni patch-probaj njega. |
Probao sam, ali ista stvar...
|
Citiraj:
Geometry Inastancing ili 1.4 kumulativni? Geometry Inastancing upali i u postavkama ATT-a i u profilu koji napraviš za igru. Meni je to rješilo stvar. Budi ziher da je AI na low a ne isključen:) Zna se koji put desiti da je na Off. |
Probao kumulativni 1.4 patch i nije radilo, ali evo sad radi s geometry instancingom, hvala. :)
Sad me još zanima zašto titraju udaljene teksture u Oblivionu? Nisam imao takve probleme na X800... |
Citiraj:
A već je bilo na forumu o tome:p Za Oblivion ne znam, meni sve radi normalno. Mislim, nije mi se to događalo ni prije ni poslje patchanja... |
Call of Juarez..ista situacija kao i sa Oblivionom, gotovo nemoguce igrat sa SM3 i AA? : stoopid
|
counter strike source, super izgleda, al promjene svijetlosti su na nekim mapama prevelike...baš zablijesne kad se s mracnog pojavis na otvoreni prostor
nekaj sitno ima i u cod2 multiplayer, al to primjetim samo na toujane blizu british spawna budem sad probal hl2 lost coast pa javim |
Citiraj:
Za COD2 prvi put čujem... |
evo, skrinšat...mislim da se to odnosi na taj HDR, al nisam siguran...znam samo da se svijetlost malo bolje prikazuje s tim ukljucenim
http://i18.tinypic.com/2ryrf3d.jpg |
Citiraj:
|
To je to. Super izgleda Cod sa tim
|
Kak se to uključi u codu?
|
trebas imati directx 9 da to mores koristiti, a ne dx7 kak vecina koristi ;)
|
Ček jel to znači da kad staviš DX9 odmah imaš i HDR ili se treba posebno uključit?
|
stavi dx9 onda apply i onda ti se bu pojavilo ovo "Number of dynamic lights" pa stavi na najvise i probaj ;)
|
No way da igram tako... 35-40 FPSa...
|
Idem i ja malo othaklat COD2 sa takvim postavkama, meni je do sad bilo na normal.
|
cod2 je poznat da će priklat i najjače kompove, a pogotovo custom mape, to je tek klaona :)
lijepo izgleda, ali na rezama 1280x1024 i preko, rijetko gdje je igrivo... |
Igrivo je to 35-40 FPS al ne za moj stil igranja, za neki manji kemp sa MPom il neš slično ok :)
|
35-40 nije dosta ni meni za kempat, a kamoli nekome tko igra :D
doduše, neki se neće složit al eto... |
ja si stavim rezu na 1024x768, aa na 4 i sve ostalo na high :D
imam oko 60-80 fps-a i ja sretan i zadovoljan :D:D |
Nije HDR ali sa High postavkom to izgleda čist fino u COD2:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |