![]() |
przilica-kvar?
frend imao NEC-ovu przilicu (tako pise na stampanoj plocici) i kaze da je
32x. I fora je u tome da je garancija na nju bila 6 mjeseci a da je przilica krepala 7 dana nakon isteka garancije. Sada kada ju spojimo, sve radi, svi motori, laser, sve se cini ispravno osim sto, zavrti cd, laser dode i kao pocne citat, 3 puta se pomakne od centra prema van, zatim se vrati u centar i stoji (prepricavam vam sto mi je rekao, imam ju tu doma al je prekasno da ju idem spajat). I ne cita nista. meni je prvo palo napamet mozda flashat ju s novijim firmwareom a tek onda nesto drugo probati. imali nade za tu przilicu ili je skroz odapela? sta da sve probam? pozdrav |
Jedino što možeš napraviti je očistiti laser. Ako to ne pomogne znaći da je riknuo laser. Šanse da je to kvar je oko 20%. Mislim da je spreman za smeće.
|
kakva je to garancija od 6 mjeseci na przilicu????nijedan proizvodjac to nedaje......
zakon o zastiti potrosaca pod ruke i u trgovinu i derat se kolko grlo dopusta na trgovca :) |
Citiraj:
|
sad je gotovo, ako i vrijedi garancija, vise ne vrijedi jer smo otvorili przilicu i procackali ju malo :-D
|
tocan model przilice je NEC CD-RW NR-7900A
|
Blazena moja NEC NR7700_A
nebih ju dao nizašto na svijetu osim za 500kn i kusur trave :D |
nasao sam novi firmware za nju... medjutim necu ic fleshat jer nije moja... a i ne vjerujem da bi to moglo popravit stvar jer je normalno radila dok nije crkla :)
a i kad ubacim cd, podigne ga, i onda se cuje neki cudan zvuk nalik sistanju... kao da se grebe cd odozgora ili odozdola... da nije samo mozda poremecen mehanizam? (pa se presporo vrti?) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |