![]() |
Titranje slike na K8M890...
Naime na integrirku je spojen stari CRT, ali kad pustim kakav divx(dvix-e u biti i gledam na CRT-u, LCD jednostavno nije za tog) slika svakih par sekundi žmigne, i to samo u prozoru playera. Probao BSplayer, Media Player Classic, WMP, isto.
Takodjer sam pokusao reinstalirat drivere od integrirke ali bez uspjeha. |
Zar nitko ovo ne zna? :(
|
Znajte da jos uvijek ne gubim nadu. Onome tko pomogne obecavam dat rep. :D
|
Znači na LCD-u ne žmirka kolko sam skužio? Codeci možda? Kakav codec-pack koristiš, kad ti se to počelo događat?
|
Kakve opcije imaš u driverima? Možda da probaš isključit overlay?
|
Hm, taj CRT je spojen na integriranu, a LCD na X300SE preko DVI-ja. Dakle vrtim istovremeno dvije graficke(a imam i dvije zvucne istovremeno :D)
Inace nema konflikata. A da, zasto mi je CRT na integrirki? Zato sto sugava X300SE ima samo jedan DVI izlaz : lol2 : @tutix, K-Lite codec pack je instaliran. Problem se javio cim sam ovako spojio, dossad sam imao oba monitora spojena na 7300GT. @domy, budem sad pogledao malo opcije od ove integrirke. |
UPDATE: sad sam skuzio da se svakih 2-3 s slika trzne ulijevo. Da, upravo tako. Malo sam gledao po opcijama ove integruse, ali nema nista sto bi moglo bit vezano za ovo :(
|
Zna li tko sta vezano za ovo?
|
Da li da ja odustanem od ovog? :fiju: Jos uvijek vrijedi, ako netko pomogne dobije rep :D
|
Probaj u MPC-u isključit overlay, nemam ga sad instaliranog pa ne mogu vidjeti kako se točno isključi...
|
Citiraj:
|
Očito nešto nije u redu s overlay memorijom na grafi... :fala:
|
Hm, integruša je to. :D
Samo kad koristim onaj DX9 rendering, guta puno resursa. Je li to normalno? |
Kod mene je sve bilo OK. Probaj neki drugi.
|
I u BSPlayeru i u MPC je isto. Oba zahtijevaju DX9, u DX7 nece jer on valjda koristi overlay.
|
Kad malo bolje pogledam, slika u ovom DX9 renderu je losija. Fakat losija. Isprva sam se obradovao sto nema tog titranja, ali...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |