![]() |
(riješeno) Microsoft Word problem?
pošto nisam par godina radil u wordu več sam zaboravil neke funkcije, uglavnom problem je kad hoću otvorit više word tekstova i stavit ih u jedan word document on mi ih otvori u prozorima (onaj text box) e sad kak da ja maknem te prozore, da lakše mogu uredit text ?
http://img341.imageshack.us/img341/8...blemhf9.th.jpg |
haha (evo samo jedan malo OT), jel ti to ideš na građevinski faks ili u srednju građevinsku...sječam se da sam ja to učio na građevini...
|
Nije, idem na turistički menadžment, predmet hrana i prehrana :D
|
Koliko vidim, to na screen shotu je slika, a ne text... Ili se varam? : stoopid
|
text je to samo je u tom nekom boxu kao slika, pa se može resajzat, a meni to netreba, jer s tim nemogu normalno popunit stranice. Izbaci mi 15 stranica a zapravo ih ima 10 punih.
|
Ma to je slika, ali je tekst na njoj. Morat ćeš ga izvuć nekim OCR alatom u pravi tekst. Preporuka je ABBYY FineReader.
|
Pa mogu ja kopirat normalno tekst u prozoru i uređivat i sve najnormalnije, al meni to smeta kaj je taj okvir. Mogo bi ja iz svake definicije označavat tekst pa kopirat u novi word document, al ima puno posla :( a meni treba za ispit
|
Da to je text box, a ne slika.
Fakat neznam kak da to maknes, al ono na zdravoseljacki nacin, kopiraj tekst i pejstaj u drugi file, tam nemoj stavljat textboxove : bonker : |
pa to mi i je jedina opcija, imam kaj cjeli dan radit :)
|
pa kolko stranica teksta imas?
imas jos jednu opciju da konvertirtas u frame, onda mos cijeli dokument selektirat, i pejstas u notepad, pa onda u word natrag. |
Ma ovo je manja skripta od 15 str, al imam i knjigu :)
|
1 privitaka
Označiš sve > copy u novi dokument i tamo odabereš "keep text only" - vidi:
|
Hvala care ;)
|
pozz ljudi, trebam pomoć. Trebao bi od treće stranice pa nadalje da mi idu brojevi i nikako mi ne uspijeva. Sve sam pokušao i pogledao sve tutorijale al nikako ne ide. Ako mi neko može pomoći, mogu i poslati rad pa da neko numerira i posalje meni ako je tako lakše, javite se na PM. Hvala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |